centrum voor persoonlijke groei

opleidingen voor coaches

Aroma Freedom Practitioners

Hermien Rondeel erkend Aroma Freedom Technique Practitioner

De Practitioners op deze pagina zijn opgeleid en erkend door Hermien Rondeel en Dr. Benjamin Perkus, Aroma Freedom International.

Meer informatie over het aanbod van Aroma Freedom Nederland? Neem dan ook een kijkje op de  ledensite voor het online aanbod.

Noordholland

Ik ben Hetty Roest-Koppel, getrouwd met Bert en wij wonen samen met onze dochter Elise in de Hilversumse meent.

Na mijn doktersassistente loopbaan heb ik veel andere opleidingen en cursussen gevolgd om heling en meer zingeving in het leven te ervaren voor mijzelf en anderen. Wat mij de meeste voldoening heeft gegeven is de opleiding tot Helend Tekencoach waarbij je in gesprek komt met de gemaakte tekening en van daaruit nieuwe inzichten ontvangt waaruit een actieplan kan worden samengesteld. Ook de opleiding Innerlijke Bevrijding is een goede ondergrond geweest voordat ik bij Hermien Rondeel de opleiding AFT ging volgen. Ik ben in januari 2018 distributeur van Young Living geworden en de oliën hebben mijn hart veroverd, net zoals de opleiding Aroma Freedom Techniek.

Naast Helend Tekenlessen wil ik graag de Aroma Freedom Techniek gebruiken om mensen verder te helpen op hun pad, zodat zij blokkades op kunnen ruimen die hun doelen en dromen in de weg staan en meer zingeving in hun leven kunnen gaan ervaren.

Hilversumse Meent
Email: hetty.roest@upcmail.nl
Tel: 06 19963195
Website: www.AnderlevenNu.nl 

English text below
 
Hoi! Ik ben Leontine Denisse en ik ben yogaleraar, masseur, online marketeer en een groot fan van etherische oliën.
 
Ik kocht mijn Premium Starterkit van Young Living in 2016 en toen ging er een hele nieuwe wereld voor me open. Het bracht in eerste plaats mijn gezondheid en energie terug. Toen ik zag dat ook mijn familie en vrienden langzaam een ​​betere gezondheid kregen, werd Young Living een deel van mijn leven en ook van mijn echtgenoot.
 
Ik begon de oliën ook in mijn yogalessen te gebruiken en combineerde het met de Zyto-scan om ze een persoonlijk programma te geven met yoga-oefeningen. Mijn man gebruikt de oliën nu tijdens zijn massages als massagetherapeut. Omdat ik de etherische oliën meer wilde gebruiken en ik veel mensen ontmoet die met stress worstelen, besloot ik de Aroma Freedom Technique te leren om de oliën weer en op een andere manier te gebruiken. Het is zo leuk om te zien hoe het mensen zoveel brengt.
 
The flower of life brengt vitaliteit door massage, yoga, coaching en het gebruik van essentiële oliën met als doel je dichter bij je zelf te brengen. Ons streven is om een stressvrije wereld te creëren, waar mensen bewust voelen en leven vanuit het hart. 
 
Email: leontine@the-flower-of-life.nl
Tel: 06 14360480
www.the-flower-of-life.nl
 
 
Hi! I am Leontine Denisse and I am a yoga teacher, masseur, online marketeer and an big fan of essential oils.

I bought my Premium starterkit from Young Living in 2016 and then a whole new world opened for me. It brought back my health and energy in the first place. Seeing that also my family and friends had a better health slowly Young Living became a part of my life and my husbands as well.

I started to use the oils also in my yogaclasses and i combined it with the Zyto scan to give them a personalized program with yoga exercizes. My husband is using the oils now giving massages as a massage therapist. Because i wanted to use the essential oils more and i meet a lot of people struggling with stress, i deciced to learn the Aroma Freedom Technique to use the oils more and in a different way. It is so nice to see how it is bringing so much to people.

With the Aroma Freedom technique, yoga, massage therapy and the essential oils we want to bring more vitality again. Bringing more balance in the body and mind.

Email: leontine@the-flower-of-life.nl
Tel: 06 14360480
www.the-flower-of-life.nl

Wiebeke Rondeel

English text below

Ik reis heel graag om de wereld te ontdekken en me te verwonderen, altijd geïnteresseerd in de medemens, dier en de aarde. Ik houd van de natuur en zo natuurlijk mogelijk. Ik ben geïnteresseerd in een zo natuurlijk mogelijke en holistische aanpak van het helen en zo je gezondheid te ondersteunen met behulp van de etherische oliën van Young Living.

Aromatherapie is mijn passie en ik ben gecertificeerd AFT Practicioner. (Aroma Freedom Technique)

Mijn missie is om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

De aroma freedom technique is een geweldig manier om vrede met het verleden te sluiten, alle gebieden van je leven te optimaliseren en een nieuw begin te creëeren.

Sinds de eerste keer AFT weet ik hoe krachtig en effectief deze technique is!

Het helpt om emotionele bagage weg te nemen en je droom te leven. Het is geweldig om de AFT te gebruiken om extra gewicht los te laten zowel fysiek, emotioneel en financieel dat er voor zorgt dat je niet verder groeit.

Ben jij klaar voor de volgende stap? 

Email: info@oilovertheworld.nl
Tel: 06 28830479
www.oilovertheworld.nl

 

World traveler discovering beauty in life.

I love nature, people, animals and the earth. I’m interested in a natural approach to health and healing with the help of Young Living essential oils.

Certified AFT practicioner and aromatherapist.

My heart is to help others with their lifetime dreams and goals of health, wellness, and prosperity

The Aroma Freedom Technique is an amazing tool that empowers you to create new beginnings, make peace with the past, and optimize all areas of your life. 
I have known since my first experience with AFT how incredibly powerful and effective the process is for removing the emotional baggage that keeps us from living our life’s dreams.  I love to use AFT to release the extra weight in our lives — the physical, emotional and financial weight that holds us down. 

Are you ready for the next step?

Email: info@oilovertheworld.nl
Tel: 00316 28830479
www.oilovertheworld.nl

Eef Ouwehand
Ellen Gunst

Zuidholland

Mijn naam is Cora Disseldorp, geboren in 1969.
Mijn hele leven al ben ik geïnteresseerd in de intrinsieke en intuïtieve drijfveren van mensen. Naast mijn (toenmalige) baan als manager in de zorg heb ik onder andere de 3-jarige opleiding tot aurareader en healer gevolgd. In 2018 heb ik kennis gemaakt met de Aroma Freedom Technique (AFT).  Een manier om gedachten, gevoelens en herinneringen die het stellen of bereiken van een doel tegenhouden te herkennen, verwerken en loslaten en je vervolgens ondersteunt om stappen te zetten in de door jou gekozen richting.
Enthousiast over het effect ervan, heb ik de opleiding tot AFT practitioner gevolgd.

Met veel plezier en op mijn eigen betrokken wijze zet ik de AFT in bij cliënten in mijn praktijk aan huis en tijdens coaching sessies in mijn baan als opleider binnen de zorg.

Wil je een AFT sessie afspreken?

Ik ben bereikbaar op 06-15120119

Ethelka Arkenbout
Christiane de Neve

Noordbrabant

Diana Smeeman-van Delft wil graag dat het ieder mens goed gaat.
Maar helaas loop je in je leven soms tegen obstakels op die je zelf niet kunt verklaren of oplossen. Door eigen ervaringen en zoektochten naar oplossingen heeft Diana besloten om van haar passie haar kracht te maken en haar kennis en ervaringen te delen met mensen die haar hulp kunnen gebruiken.
Al enkele jaren volgt zij opleidingen op het gebied van spirituele ontwikkeling, healing zoals (REIKI), NEI-coaching en Aroma Freedom Technique.

Sinds 2019 is zij eigenaar van Blooming Spirits. Als ondersteuning werkt ze graag met de essentiële oliën van Young Living.
Daarnaast is Diana een gelukkige echtgenote en moeder van 2 puberzonen. Ze wandelt graag met haar honden in de natuur en houdt van hardlopen.

Email: dianasmeeman@me.com
Tel: 06 13162284
www.blooming-spirits.nl

Leontine van Oort

Limburg

Praktijk Healing Dolphins

Ik Diana Stultjens ben sinds 2007 eigenaar van deze praktijk. Mijn wil om mensen te helpen op welke manier dan ook was altijd aanwezig. Door eigen ervaringen en behandelingen werd duidelijk dat dit mijn weg was om andere te helpen. Na deze ervaringen ben ik mij verder en verder gaan ontwikkelen tot wat ik nu ben. De praktijk staat voor Eerlijkheid, Bewustwording, Ondersteuning, Begeleiding en Betrouwbaarheid. Iedere kan en mag zichzelf zijn in de praktijk. Ieder mens is op zijn eigen manier speciaal. Ik hoop doormiddel van mijn werkwijze iedereen te kunnen helpen met zijn of haar behoeftes op spiritueel en coaching gebied.

Mijn Kracht

Het is mijn doel geworden om mensen te coachen om hun eigen ik en gevoel te ontdekken en daarnaar te leven…dat in combinatie met mijn paranormale gave maakt me tot een praktische coach die luistert, richting geeft en begeleidt. Ieders leven zit vol obstakels, fijne dingen maar ook moeilijke dilemma’s. Met mijn werkwijze kan ik helpen focussen en orde scheppen in de chaos die iedereen soms in zijn leven ondervindt.

In de praktijk kunt u terecht voor o.a.

AFT
Consulten
Coaching
Reiki
Massage
Opleidingen/Cursussen & Workshops

Email: diana@healing-dolphins.nl
Tel: 06 42728333
www.healing-dolphins.nl

Mijn naam is Peggy Hoogeveen-Nelissen, ik ben geboren en getogen in Maastricht.
 
Sinds 2003 heb ik een relatie met Mondo en we zijn in 2013 getrouwd.
In 2006 zijn we trotse ouders geworden van onze dochter Amber. 
Ik heb diverse management functies gehad in het bedrijfsleven op het gebied van customer service, sales en human resource.
 
In mei 2017 ben ik me gaan verdiepen in de therapeutische werking van etherische oliën op het gebied van Paard & Ruiter. 
 
Tijdens mijn burn-out (2018) heb ik mijn passie hervonden, en ben ik me verder gaan ontwikkelen als Aroma Freedom Practitioner, Paardenmasseur en Systemisch (paarden)coach.
 
Wil je meer weten over mijn services, neem dan contact met me op of een kijkje op mijn website.
Email: coaching.bymap@gmail.com
Tel: 
www.map-coaching.nl 
Gelderland

Emoties zijn altijd al een fascinerend onderwerp geweest voor mij. Ze horen volop bij het leven en zitten geweldig in elkaar! Tenminste als ze ervaren worden zoals ze bedoelt zijn en dan ook weer netjes jouw hart en hoofd verlaten.

Vaak is het voelen van emoties veel te zwaar voor ons en verzetten we ons ertegen. Zodra we ook maar iets voelen van vooral de negatieve emoties zetten we de hakken in het zand en wachten stil totdat het overgaat.

Zodra we een emotie niet doorvoelen maar blokkeren slaan we deze op in ons lichaam. Deze opgeslagen emoties voeden de stem van onze “saboteur”. Wie kent ‘m nou niet, die stem in je hoofd die overal commentaar op heeft of de eerste is die alles afkraakt. Ik vond het zonde van mijn tijd en leven om naar de onzin van de saboteur te luisteren.

Dit was precies de reden dat ik de opleiding Aroma Freedom techniek ben gaan volgen bij Hermien. Deze methode is makkelijk en elimineert stapje voor stapje de saboteur.  De essentiële oliën had ik al in mijn hart gesloten en de AFT sloot hier feilloos bij aan. Heerlijke manier om doelgericht te werk te gaan!

Hennie Schuit
Casa Aroma

  • Aroma freedom practioner
  • Emotie Code practioner
  • Dierentolk
  • Aromatherapeut voor mens en dier

Email: hennie@casa-aroma.nl
Tel: 06-10666278
www.casa-aroma.nl

Nelleke ten Brinke – van Valen
Sasja Kee
Tessa Weijers

Flevoland

Agnes van Goolen

Miss MindShift. Break Free Specialist. Nieuwsgierig Aagje. Mega geïnteresseerd in mensen en altijd op zoek naar het verhaal achter het verhaal. Agnes is sinds 2011 onderneemster maar al zo lang als ze zich kan herinneren bezig met persoonlijke ontwikkeling. Van zichzelf, maar net zo goed als van anderen. Haar levenservaring en spirituele wijsheid in combinatie met gevolgde (coach-)opleidingen, trainingen en workshops maakt dat ze krachtig, zelfverzekerd en bewust in het leven staat. Vanuit die basis -ze noemt het zelf ZACHTKRACHT- begeleidt ze ondernemende vrouwen die vastlopen in hun persoonlijke en/of zakelijke leven. Ze is een expert op het gebied van inzicht krijgen in jezelf door doelgericht te werk te gaan. Haar grootste kracht ligt in haar inlevingsvermogen en ze weet dan ook binnen zeer korte tijd de kern van de blokkade te raken. Vanaf daar gaat het snel.

Agnes is enthousiast, inspirerend, krachtig, warm en bovenal: 100% puur zichzelf. En dus gelukkig. Nu ze zelf dagelijks dit geluk ervaart heeft ze nog maar 1 missie en dat is jou helpen ook dat geluk te bereiken. Ze begeleid je met liefde en geduld om door je blokkades heen te breken zodat je daarna weer helemaal in je kracht staat om de juiste keuzes te maken op het gebied van relaties, gezondheid, geld en tijd. Kort en Krachtig, dat is waar Agnes van houdt, maar altijd met respect voor jouw proces en ‘een vleugje magie’, zoals haar klanten het noemen.

Het resultaat?
Een echte MindShift!

Na een sessie met Agnes heb je oude ballast los gelaten en ben je klaar voor een nieuwe koers. Je staat stevig in je ZachtKracht en gaat van Zelftwijfel naar Zelfvertrouwen! De ervaring leert dat je na een traject met Agnes meer rust en ruimte ervaart om 100% puur jezelf te zijn.

Je kunt bij Agnes terecht voor:

Kortom: Wil je het anders in je leven? Neem contact op met Agnes.

E-mail: agnes@agnesvangoolen.nl
Mobiel: 06 – 10 57 94 86
Website: www.agnesvangoolen.nl

Martine Kolkman

Drenthe
Simone van der Heide

Friesland
Kim de Boer

België

Mouna

Aangenaam,
In 2018 kwam ik als sceptisch persoon in contact met essentiële oliën. In plaats van te geloven in wat ze voor mij konden betekenen, wilde ik vooral aantonen dat ze niet werkten maar … jongens toch, wat had ik het mis. In mijn ogen waren essentiële oliën iets voor zweverige hippie mensen met geitenwollen sokken die niets met wetenschap en Westerse geneeskunde te maken wilde hebben. Ondertussen, bijna 3 jaar later ben ik helemaal bijgedraaid en vind ik die holistische aanpak voor problemen net heel progressief !

Ik sta nog dagelijks versteld van de fysieke wellness voor problemen waar de medische wereld soms geen of slechts gedeeltelijke oplossingen voor heeft maar ook mijn interesse in de mentale heling met essentiële oliën groeide. Dat maakte dat ik een opleiding als Aroma Freedom Practitioner startte.

Wat dat precies inhoud kan je nalezen op mijn website www.ilminia.com onder het tabblad Aroma Freedom.

Het voordeel is dat we zelfs in tijden van lockdown mensen perfect van thuis uit kunnen begeleiden in een AFT-sessie omdat we dit perfect van achter de computer via een ZOOM videomeeting kunnen organiseren. Ik ben niet de persoon die voor veranderingen zal zorgen, dat ben jij zelf onder de invloed van onze pure essentiële oliën.

De visie van Gary Young was om essentiële oliën in iedere huiskamer te krijgen en ik ben er 100% van overtuigd dat het ECHT nodig is dat we terug naar de basis moeten en oplossingen gaan zoeken in de natuur, je lichaam zal deze natuurlijke plantensappen direct herkennen en ze aanwenden om ermee te doen waarvoor ons lichaam gemaakt is te doen !

 
E-mail:

 

AFT wat doe ik ermee?
 
AFT heeft mij persoonlijk al veel gebracht, terloops in ons leven maken we heel wat mee soms heel bewust en soms ook wat minder, al deze ervaringen belangrijk of niet maken wie we vandaag de dag zijn en hoe we tegen het leven aankijken.
Dus niet enkel de ervaringen en gebeurtenissen uit onze jeugd maar ook die van gisteren, vandaag of zelf nu op dit ogenblik.
U kent vast en zeker wel de uitdrukking “what doesn’t kill you makes you stronger” ……maar is dit wel zo, of “woorden doen geen pijn” uit ervaring weet ik dat woorden wel degelijk kunnen kwetsen en dat we sommige uitspraken van een familielid, collega’s, baas of ja zelfs van een onbekende of voorbijganger langer met ons meedragen dan nodig is. Buiten dat deze woorden of uitspraken ons op het moment zelf hard kunnen raken, kunnen deze ons belemmeren om op wat voor manier dan ook vooruit te gaan in ons eigen leven hoe hard of snel dat we ze ook proberen weg te wuiven of te vergeten en vaak weten we doordat we het zo snel weg wuiven ook niet wat de werkelijke rede is waarom we niet meer vooruit geraken.
 
Erger nog soms stoppen we iets zo snel weg dat we zoals ik pleinvrees en claustrofobie gaan ontwikkelen, en ik had totaal geen idee waar het vanaf kwam. Ik ben boos op mezelf geweest en bleef mezelf herhalen dat ik me niet moest aanstellen en alles maar gewoon moest doen, echter het werd van kwaad tot erger. Belachelijk vond ik het ik was te nuchter om zo door het leven te gaan…. Maar het gebeurde. Ik raakte mijn baan kwijt, vrienden en werd een heuse huismus, niet zo handig als je kinderen hebt. Simpel naar de winkel gaan was ongelooflijk vermoeiend. Nogmaals ik had geen flauw idee hoe dit kon gebeuren maar het sloop gewoon mijn leven in. 
 
Toen kwam een vriendin naar me toe ze had een beschrijving gezien van AFT en wilde naar een kennismakingsdag en vroeg of ik mee ging. Ik in de auto naar een cursus waar ik niks vanaf wist in een auto naar de andere kant van Nederland pffff, het leek wel of ze me vroeg om geblinddoekt uit een vliegtuig te spingen, maar toch ging ik mee. De beste beslissing in tijden blijkt nu ,en ben zelfs de opleiding achteraf gaan volgen want hoe mooi is het om anderen te kunnen en mogen helpen?
 
En hier is AFT dus een geweldige tool voor snel, toegankelijk en doeltreffend, met een paar simpele stappen en de wil om vooruit te komen terug de regie over je eigen leven nemen. Geen jaren in je leven graven en depressief op de bank hangen, maar wat dan wel?
AFT staat voor Aroma Freedom Techniek deze is ontwikkeld door Dr. Benjamin Perkus.
Met behulp van de beste Etherische Oliën sporen we in een paar stappen je beperkingen op, Welke overtuiging zegt jou dat je iets niet kan of mag en belemmerd jou zo om je dromen waar te maken? Onze ervaringen worden het snelst opgeslagen als er een emotie aan is gekoppeld als iets niet zo leuk is is de emotie negatief en vaak stapelen we door de loop van de tijd hier op deze negatieve emotie nog wat ervaring bij op waardoor we niet meer weten of beseffen wat de kern is, onderbewust willen we ons niet meer zo voelen en ons tegen deze negatieve emotie beschermen.
Dat brengt ons dat we onbewust vaak nieuwe ervaringen uit de weg gaan om onszelf te beschermen en zo alles maar voor ons uit schuiven of andere dingen verzinnen en ons oorspronkelijke doel voor het gemak maar vergeten en gewoonweg niet doen.
Het mooie is dat daar waar we onze ervaringen verstoppen ook ons reukvermogen zit een geur stop je niet weggaat is er gewoonweg of je nu wilt of niet (denk maar eens hoe je je voelt als je voorbij de verse bakker loopt door het ruiken van vers gebak of hoe je je voelt als je een ziekenhuis binnen loopt)
Doordat onze hersenen niet zowel en negatief als positief aan 1 geur kunnen koppelen gebruiken we geur om een  negatieve emotie van  een ervaring af te halen zodat je deze kan loslaten of verwerken.
 
En het allermooiste is deze techniek kun je na een paar sessies achteraf ook thuis op jezelf toepassen, zo blijf jij de baas.
 
Wil jij ook de regie over je eigen leven terug? Vooruit komen en zelfs je dromen gaan realiseren? Wil je weten waar je AFT zoal voor kunt inzetten? Neem dan een kijkje op mijn pagina en maak een afspraak
 
Email: skrommenhoek@gmail.com

 

Véronique Vandersmissen

English version below

“Verlaag je toxiciteit, verhoog je vitaliteit” – dat is mijn motto geworden nadat ik persoonlijk ervaren heb hoe het is om geen energie te hebben en hoe belangrijk het is om jezelf de nodige aandacht en rust te geven op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Het is die gecombineerde aanpak die ik zelf gemist heb tijdens mijn herstelperiode en het is mijn eigen zoektocht die uiteindelijk uitmondde in mijn holistische coachingsaanpak. Deze is er op gericht om je toxische belasting te verlagen om aldus je vitaliteit, je gezondheid en welzijn te verhogen.

Dagelijks worden we immers blootgesteld aan heel wat bronnen die schadelijk zijn voor ons welzijn. Op bepaalde zaken hebben we niet zo veel invloed, op heel wat andere dan weer wel. Elke dag opnieuw worden we blootgesteld aan toxines van buitenaf maar ook van binnenuit.

Zo is ademhaling één van mijn stokpaardjes – wist je dat zo’n 75% van de bevolking fout ademt? Je ademt gemiddeld zo’n 20.000 keer per dag; enig idee wat een belasting dat voor jouw lichaam is, als je dat 20.000x fout doet? En hoe groot de win in levenskwaliteit is als je het leert goed te doen?

Daarom is de eerste stap meestal het corrigeren van de ademhaling. Je zou het kunnen zien als het ademhalingscentrum in je brein opnieuw in te stellen naar de ‘fabrieksinstellingen’. Hier begeleid ik mensen met een eenvoudig 4-weken trainingsprogramma naar een functionele ademhaling met een verbeterde celoxygenatie voor een betere algemene gezondheid en welzijn. Jawel, zo iets ‘eenvoudigs’ als je ademhaling heeft een ontzettend grote impact op jou, op hoe je je voelt, hoe energiek je bent, hoe gezond je bent, zelfs hoe gelukkig jij je voelt.

Een ander iets dat door dat fantastische brein van ons geregeld wordt (weliswaar door een ander stukje van dat brein), zijn onze emoties. Eén van de zaken waar we vaak niet bij stilstaan, die ons tegenhouden en klein houden, zijn onze steeds malende gedachten en de daaraan gekoppelde emoties. Dat kost bakken vol energie en zorgt voor een niet te onderschatten toxische belasting van het lichaam.

Zo kwam in 2019 Young Living op mijn pad en geraakte ik gefascineerd door deze 100% puur natuurlijke druppeltjes waarvan je de werking werkelijk als therapeutisch zou kunnen bestempelen. Ik sta nog dagelijks versteld van de vele fysieke voordelen van het gebruik van deze essentiële oliën, maar ik was ook meteen geboeid door de emotionele werking van essentiële oliën op het brein. Het mentaal-emotionele aspect is nl. vaak de grootste energierover. Dat bracht me dan ook naar de opleiding tot Aroma Freedom Practitioner.

AFT is een fijne, snelle en doeltreffende techniek om komaf te maken met beperkende gedachten en overtuigingen waardoor we blijven ronddraaien in oude patronen – patronen die zijn ontstaan door zaken die we in het verleden hebben meegemaakt. Deze houden ons echter tegen om de dingen te doen die we echt willen en houden ons gevangen in gedragingen als perfectionisme, gebrek aan zelfvertrouwen, uitstelgedrag… om er maar een paar te noemen. Door gebruik te maken van geur kunnen we snel de negatieve lading van een ervaring halen zodat je deze kan verwerken of loslaten.

Ik ben Véronique, VitaliteitsCoach & – Mentor. Het is mijn passie om vrouwen te begeleiden en transformeren naar een energiek leven vol vitaliteit; waarbij ik jou als AFT-Practitioner help negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen los te laten en te vervangen door nieuwe inzichten en een positieve mindset.

So, let’s take back your Health & Happiness!

email: veroniquevandersmissen@hotmail.be
www.veroniquevandersmissen.be
www.v4vitality.be

 

“Lower your toxicity, increase your vitality” – that has become my motto after personally experiencing what it is like to have no energy and how important it is to give yourself the necessary attention and rest on a physical, mental and emotional level.

It is that combined approach that I myself missed during my recovery period and it is my own quest that eventually led to my holistic coaching approach. This is aimed at reducing your toxic load in order to increase your vitality, your health and well-being.

After all, every day we are exposed to many sources that are harmful to our well-being. We don’t have much influence on certain things, but we do on many others. Every day we are exposed to toxins from the outside but also from the inside. For example, breathing is one of my favourite topics- did you know that about 75% of the population breathes incorrectly? You breathe an average of 20,000 times a day; any idea what a burden that is for your body, if you do it wrong 20,000 times? And how big the gain in quality of life could be if you learn to do it right?

Therefore, the first step is usually to correct the breathing. You could think of it as resetting the respiratory center in your brain to the “factory settings”. Here I guide people on a simple 4-week training program to functional breathing with improved cell oxygenation for better overall health and well-being. Yes, something “as simple” as your breathing has a tremendous impact on you, how you feel, how energized you are, how healthy you are, even how happy you feel.

Another thing that is controlled by that fantastic brain of ours (albeit by another part of that brain) is our emotions. One of the things that we often do not think about, that hold us back and keep us small, are our constantly racing thoughts and the associated emotions. That costs a lot of energy and ensures a toxic burden on the body that should not be underestimated.

This is how Young Living came my way in 2019 and I became fascinated by these 100% pure natural droplets, the effect of which you could really label as therapeutic. I am still amazed every day by the many physical benefits of using these essential oils, but I was also immediately fascinated by the emotional effect of essential oils on the brain. The mental-emotional aspect is often the biggest energy leak. That brought me to the Aroma Freedom Practitioner course.

AFT is a fine, fast and effective technique for getting rid of limiting thoughts and beliefs that keep us spinning around in old patterns – patterns created by events we have experienced in the past. However, these hold us back from doing the things we really want and keep us trapped in behaviours like perfectionism, lack of self-confidence, procrastination… just to name a few. By using scent we can quickly remove the negative charge from an experience so that you can process or release it.

I am Véronique, Vitality Coach & – Mentor. It is my passion to guide and transform women to an energetic life full of vitality; where I help you as an AFT-Practitioner to let go of negative thoughts, feelings and memories and to replace them with new insights and a positive mindset.

So, let’s take back your Health & Happiness!

Email: veroniquevandersmissen@hotmail.be
www.veroniquevandersmissen.be
www.v4vitality.be

Dubai
Tanja Michiels

-English version below-

Als expat heb ik op verschillende plaatsen rond de wereld gewoond en geniet ik van de diversiteit van mensen en culturen. In 2018 kwam Young Living op mijn pad en geraakte ik geïnteresseerd in de therapeutische werking van deze kleine flesjes. De emotionele impact is iets dat je zelf moet ervaren om te geloven. Dit bracht me ook naar de opleiding Aroma Freedom Practitioner. En bingo, mijn missie werd overduidelijk.

Ik ben Tanja en ik ben Levens- & Gezondheidscoach. Ik transformeer mensen naar een Gewoon, Gezond en Gelukkig Gezinsleven. Het is mijn passie om als AFT-Practitioner jou te helpen je negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen los te laten en te vervangen door nieuwe inzichten en een positieve mindset. We doen dit samen op een zachte maar oh  zo efficiënte manier. Wees bereid om versteld te staan.

Email: tanja@tanjamichiels.com
www.tanjamichiels.com

 

As an expat I have lived in different places around the world and enjoy the diversity of people and cultures. In 2018, Young Living crossed my path and I became interested in the therapeutic effect of these small bottles. The emotional impact is something you have to experience for yourself in order to believe. This also brought me to the Aroma Freedom Practitioner course. And bingo, my mission in life became very clear.

My name is Tanja and I am a Life & Health coach. I transform people towards an Honest, Healthy and Happy Life. It is my passion as an AFT-Practitioner to help you let go of your negative thoughts, feelings and memories while replacing them with new insights and a positive mindset. We do this together in a gentle but effective way. Be prepared to be amazed.

Email: tanja@tanjamichiels.com
www.tanjamichiels.com

Oostenrijk

Patricia van Berkum

Jede Aroma Freedom Sitzung ist eine Überraschung für sich. Das Unterbewusstsein der Klienten gibt den Ton an, denn dort wird entschieden welche Blockaden, Erlebnisse oder negative Glaubensansätze gemeinsam aufgearbeitet werden können. Genau das macht die Arbeit mit der Aroma Freedom Technik so spannend und verblüffend für mich. 

Mein Name ist Patricia van Berkum. Ich bin eine fröhliche holländisch-österreichische Mischung 😉 und wohne gleich in der Nähe von Wien. Komm doch vorbei, wenn du in der Nähe bist. Ich freue mich auf deinen Besuch. 

Patricia van Berkum

Aroma Freedom Practitioner
Emotion Code Practitioner
Kinesiologin – Touch for Health
Access Bars Practitioner
Dipl. Aroma-Energetikerin

Email: energiekarussell@gmail.com
www.energiekarussell.com