Hermien Rondeel erkend Aroma Freedom Technique Practitioner

De Practitioners op deze pagina zijn opgeleid en erkend door Hermien Rondeel en Dr. Benjamin Perkus, Aroma Freedom International

Nederland

Sandra IJzermanIk ben Sandra.
In mijn praktijk ga ik als reisgenoot mee tijdens jou reis naar binnen. Zodat jij kan ontdekken wat jouw binnenwereld je te vertellen heeft.
Ik ben er tijdens deze reis voor jou, om je op weg te helpen en te zorgen dat jij je veilig genoeg voelt om die binnenwereld in te gaan, zodat jij datgene wat zich toont aan kan kijken. Ik nodig je uit om expressie te geven aan wat geuit wil worden zodat het vrij kan komen, kan loslaten.

Hoe zou het voor jou zijn om de verbinding met jezelf te ervaren?

Je hebt binnen mijn praktijk verschillende opties om de reis ondernemen oa een sessie Aroma Freedom waarbij je door vragen die ik stel en geur naar binnen reist.
Samen kijken we wat voor jou de fijnste en meest passende reismethode is.

Sandra IJzerman – Uit de Schaduw
Waanderweg 50
7812 HZ Emmen
06-53824040
www.sandraijzerman.nl

Agnes van Goolen

Miss MindShift. Break Free Specialist. Nieuwsgierig Aagje. Mega geïnteresseerd in mensen en altijd op zoek naar het verhaal achter het verhaal. Agnes is sinds 2011 onderneemster maar al zo lang als ze zich kan herinneren bezig met persoonlijke ontwikkeling. Van zichzelf, maar net zo goed als van anderen. Haar levenservaring en spirituele wijsheid in combinatie met gevolgde (coach-)opleidingen, trainingen en workshops maakt dat ze krachtig, zelfverzekerd en bewust in het leven staat. Vanuit die basis -ze noemt het zelf ZACHTKRACHT- begeleidt ze ondernemende vrouwen die vastlopen in hun persoonlijke en/of zakelijke leven. Ze is een expert op het gebied van inzicht krijgen in jezelf door doelgericht te werk te gaan. Haar grootste kracht ligt in haar inlevingsvermogen en ze weet dan ook binnen zeer korte tijd de kern van de blokkade te raken. Vanaf daar gaat het snel.

Agnes is enthousiast, inspirerend, krachtig, warm en bovenal: 100% puur zichzelf. En dus gelukkig. Nu ze zelf dagelijks dit geluk ervaart heeft ze nog maar 1 missie en dat is jou helpen ook dat geluk te bereiken. Ze begeleid je met liefde en geduld om door je blokkades heen te breken zodat je daarna weer helemaal in je kracht staat om de juiste keuzes te maken op het gebied van relaties, gezondheid, geld en tijd. Kort en Krachtig, dat is waar Agnes van houdt, maar altijd met respect voor jouw proces en ‘een vleugje magie’, zoals haar klanten het noemen.

Het resultaat?
Een echte MindShift!

Na een sessie met Agnes heb je oude ballast los gelaten en ben je klaar voor een nieuwe koers. Je staat stevig in je ZachtKracht en gaat van Zelftwijfel naar Zelfvertrouwen! De ervaring leert dat je na een traject met Agnes meer rust en ruimte ervaart om 100% puur jezelf te zijn.

Je kunt bij Agnes terecht voor:

  • Mix & match coaching. Agnes stemt zich helemaal af op wat jij nodig hebt en ze voelt welke interventie ze daarbij mag inzetten. AFT is 1 van haar favorieten.
  • Agnes staat ook bekend om haar Drop some Oil University. De grootste online Young Living Olie-bibliotheek in Nederland.
  • En ze heeft ook nog eens een prachtig Drop some Oil Wisdom Carddeck ontwikkeld.

Kortom: Wil je het anders in je leven? Neem contact op met Agnes.

E-mail: agnes@agnesvangoolen.nl
Mobiel: 06 – 10 57 94 86
Website: www.agnesvangoolen.nl

Anita de Boer

Ik ben Anita de Boer, moeder van vijf, eigenaar van mijn praktijk voor integrale coaching en therapie. In mijn praktijk ben ik er voor jou als jij dingen in jouw leven of lijf wilt aanpakken zodat je je beter voelt en je leven kunt gaan leven zoals jij dat graag wilt.
Mijn motto is: ” Wat je Heelt hoef je niet meer te Herhalen!”

In mijn praktijk maak ik regelmatig gebruik van de AFT. Deze therapievorm is zo helend en ondersteunt de processen op zo’n fijne manier! Geweldig gewoon, dat gun ik een ieder!!
Ben jij er klaar voor om een positief leven te leven, oude ballast los te laten en wil je graag je doelen bereiken?

Weet je van harte welkom bij mij in de praktijk!

Anita de Boer
Weinterp 68A
9241HE Wijnjewoude
06-302 76 550
www.nei-therapie.com
info@nei-therapie.com

Emoties zijn altijd al een fascinerend onderwerp geweest voor mij. Ze horen volop bij het leven en zitten geweldig in elkaar! Tenminste als ze ervaren worden zoals ze bedoelt zijn en dan ook weer netjes jouw hart en hoofd verlaten.

Vaak is het voelen van emoties veel te zwaar voor ons en verzetten we ons ertegen. Zodra we ook maar iets voelen van vooral de negatieve emoties zetten we de hakken in het zand en wachten stil totdat het overgaat.

Zodra we een emotie niet doorvoelen maar blokkeren slaan we deze op in ons lichaam. Deze opgeslagen emoties voeden de stem van onze “saboteur”. Wie kent ‘m nou niet, die stem in je hoofd die overal commentaar op heeft of de eerste is die alles afkraakt. Ik vond het zonde van mijn tijd en leven om naar de onzin van de saboteur te luisteren.

Dit was precies de reden dat ik de opleiding Aroma Freedom techniek ben gaan volgen bij Hermien. Deze methode is makkelijk en elimineert stapje voor stapje de saboteur.  De essentiële oliën had ik al in mijn hart gesloten en de AFT sloot hier feilloos bij aan. Heerlijke manier om doelgericht te werk te gaan!

Hennie Schuit
Casa Aroma

  • Aroma freedom practioner
  • Emotie Code practioner
  • Dierentolk
  • Aromatherapeut voor mens en dier

Email: hennie@casa-aroma.nl
Tel: 06-10666278
www.casa-aroma.nl

Kim van Beek - Trouerbach

Ik ben Kim van Beek Trouerbach, vrouw, moeder en vooral ondernemer!

Als de natuurkapper van Arnhem, heb ik me gespecialiseerd in schone en troepvrije producten. Ingrediënten-leer is iets waar ik helemaal van ‘aan’ ga.
Dit is waarom ik mensen help om ook troepvrij te gaan leven en leer ik ze waarom je sommige dingen wel of niet zou moeten doen, want:

‘waarom zou je jezelf vergiftigen met producten die bijvoorbeeld kankerverwekkend zijn als het ook zonder kan?’

In de praktijk kom ik veel mensen tegen die veel veranderd hebben in hun leven om zo clean mogelijk te leven. Maar dan blijven er vaak nog vage of onverklaarbare klachten over, zoals blessures, rugpijn of andere vage vermoeidheidsklachten. Middels Neuro Emotionele Integratie therapie kan ik, op basis van de O-ring, bij je testen waar dit vandaan komt. Het is een therapie waar niet veel in gesproken hoeft te worden, maar waar je zelf alleen hoeft te herkennen.

Daarnaast hebben we ook veel doelen en/of intenties waarbij emotionele blokkades kunnen ontstaan. Waardoor deze doelen en/of intenties niet uitgevoerd of behaald worden. Middels de Aroma Freedom Techniek help ik je deze doelen te bereiken. De weg die je hierbij bewandeld zorgt ervoor dat je oude emoties onder ogen komen en deze de juiste lading geeft. Je zult ervaren dat je leven veel minder zwaar voelt en je een gezellig en ontspannen leven tegemoet zal gaan.

Ik help je waar jij nodig hebt.

Kim van Beek Trouerbach
www.troepvrij.nl
www.nwlooks.nl

Nelleke ten Brinke - van Valen

Ik weet het nog zo goed… mijn eerste Aroma freedom sessie… ik was verbijsterd! Wow wat is dit krachtig en wat een snel resultaat.

Ik heb veel ervaring in het verlenen van hulp en het krijgen van hulp. Sinds mijn 17e zet ik me in om anderen verder te helpen. Als sociaal werkster, pastoraal werker, docent en lifecoach. Zelf ken ik de klappen van het leven persoonlijk ook en ontving ik de nodige hulp voor persoonlijke heling.

Toen ik een Aroma Freedom sessie onderging voelde ik de technieken die ik eerder had ondergaan met intergratieve psychotherapie en EMDR… Maar dit ging veel sneller en wat een gave manier! Plantensappen als onderdeel van de support. Hoe gaaf is dat😍😍

Ik ben in sneltreinvaart de opleiding gaan doen bij Hermien. Zo fijn! Hermien is een geweldige docent. Professioneel, duidelijk, liefdevol en een hele goede Aroma Freedom Practitioner herself. De sessies die ik voor mezelf onderging, de video’s die ik zag en de kennis die ik kreeg… geweldig!

Ik ben het in gaan zetten in mijn praktijk voor lifecoaching, maar omdat mijn Young Living onderneming DripDrup zo snel groeide ging mijn tijd en aandacht naar de support voor iedereen die graag YL producten wilden gebruiken als support voor hun leefstijl. Nu help ik deze groep vrouwen met het zelfstandig doen van een Aroma Reset en Aroma Boost.
Met groot plezier heb ik een Aroma Reset gedaan op het hoofdkantoor van Young Living in London om mijn collega’s te supporten.

Als YLondernemingscoach geef ik met regelmaat vrouwen uit mijn team een mentale steun in de rug met de Aroma Boost. Het is een geweldig middel om jezelf als ondernemer te ondersteunen. Ik geniet ervan als ‘mijn’ vrouwen persoonlijk groeien. Wat is er mooier dan hieraan te mogen bijdragen?

www.dripdrup.nl
@dripdrup (instagram)

Praktijk Healing Dolphins

Ik Diana Stultjens ben sinds 2007 eigenaar van deze praktijk. Mijn wil om mensen te helpen op welke manier dan ook was altijd aanwezig. Door eigen ervaringen en behandelingen werd duidelijk dat dit mijn weg was om andere te helpen. Na deze ervaringen ben ik mij verder en verder gaan ontwikkelen tot wat ik nu ben. De praktijk staat voor Eerlijkheid, Bewustwording, Ondersteuning, Begeleiding en Betrouwbaarheid. Iedere kan en mag zichzelf zijn in de praktijk. Ieder mens is op zijn eigen manier speciaal. Ik hoop doormiddel van mijn werkwijze iedereen te kunnen helpen met zijn of haar behoeftes op spiritueel en coaching gebied.

Mijn Kracht

Het is mijn doel geworden om mensen te coachen om hun eigen ik en gevoel te ontdekken en daarnaar te leven…dat in combinatie met mijn paranormale gave maakt me tot een praktische coach die luistert, richting geeft en begeleidt. Ieders leven zit vol obstakels, fijne dingen maar ook moeilijke dilemma’s. Met mijn werkwijze kan ik helpen focussen en orde scheppen in de chaos die iedereen soms in zijn leven ondervindt.

In de praktijk kunt u terecht voor o.a.

AFT
Consulten
Coaching
Reiki
Massage
Opleidingen/Cursussen & Workshops

Email: diana@healing-dolphins.nl
Tel: 06 42728333
www.healing-dolphins.nl

Mijn naam is Peggy Hoogeveen-Nelissen, ik ben geboren en getogen in Maastricht.
 
Sinds 2003 heb ik een relatie met Mondo en we zijn in 2013 getrouwd.
In 2006 zijn we trotse ouders geworden van onze dochter Amber. 
Ik heb diverse management functies gehad in het bedrijfsleven op het gebied van customer service, sales en human resource.
 
In mei 2017 ben ik me gaan verdiepen in de therapeutische werking van etherische oliën op het gebied van Paard & Ruiter. 
 
Tijdens mijn burn-out (2018) heb ik mijn passie hervonden, en ben ik me verder gaan ontwikkelen als Aroma Freedom Practitioner, Paardenmasseur en Systemisch (paarden)coach.
 
Wil je meer weten over mijn services, neem dan contact met me op of een kijkje op mijn website.
Email: coaching.bymap@gmail.com
Tel: 
www.map-coaching.nl 

Marjan VerhoevenIk ben Marjan Verhoeven, verloofd met Danny en samen met onze 3 dochters wonen wij in de gezelligste straat van het dorp Susteren.

In het dagelijkse leven ben ik niet alleen moeder, maar ben ik ook werkzaam in de kraamzorg en distributeur bij Young Living.

Wij zijn sinds Januari 2020 in aanraking gekomen met de oliën van Young Living, na een lange zoektocht om onze middelste dochter te laten slapen. De oliën van Young Living waren onze laatste hoop. Maar man wat was ik in het begin sceptisch over de werking van de oliën. Gelukkig was ik snel helemaal overtuigd van de werking van de oliën en werd mijn doel geboren om meer mensen het geluk van de oliën te laten ervaren. Ik heb toen niet lang daarna een iTovi scan aangeschaft waar ik persoonlijke wellness scans mee maak en zo cliënten door hun persoonlijk rapport beter kan adviseren en begeleiden in de oliën.

Doordat wij met 4 mensen in huis hsp zijn laat ik geregeld een paragnost komen voor het huis te reinigen en kaartleggingen. Elke keer kwam er in mijn kaarten naar boven dat ik mensen ga helpen blokkades op te lossen. Het bleef voor mij steeds een raadsel wat dit inhield. Tot het moment dat ik in November 2020 een webinar gevolgd heb en daar een aroma reset in mocht ervaren. Toen vielen mij de puzzelstukjes op de plaatst. Nadat ik me ben gaan verdiepen in aroma reset kwam ik snel uit bij de aroma freedom technique en ben ik me gaan ontwikkelen als Aroma freedom practitioner.

Ik ben dankbaar dat ik met deze techniek in aanraking ben gekomen en wil jouw dan ook graag helpen de blokkades op te lossen die jouw in de weg staan om je dromen te verwezenlijken.

E-mail: marjanverhoeven@hotmail.com
Tel: +316 22214472
Instagram: @bottles_of_luck

Annelies Joosen

Welkom bij praktijk Fitalies, praktijk voor leefstijl- en vitaliteitscoaching.

Mijn naam is Annelies en ik ben een moeder van 3 geweldige zonen, gelukkig getrouwd en eigen ondernemer. In mijn praktijk Fitalies begeleid ik mensen die uit balans zijn op fysiek, mentaal of emotioneel vlak. Het doel is om de balans in jouw lichaam te herstellen en weer volop energie te hebben. Jij krijgt de regie over je eigen leven en lichaam weer terug. Je leert de signalen van je lichaam te herkennen en je leert alles over een gezonde leefstijl. Is je leven je lief, leef dan preventief!

Ik ben leefstijl- en vitaliteitscoach, maar daarnaast ook Sensitherapeut, Orthomoleculiar adviseur, Aromatherapeut, Aroma Freedom Practitioner en Access bars practitioner. Wat mij bijzonder maakt is dat ik binnen mijn trajecten coach én behandel. Hierbij zet ik alle tools in en bekijk ik wat jij nodig hebt. Ik bekijk je als één geheel, luister naar je hele verhaal en neem de tijd.

Mijn passie voor etherische olie is groot sinds ik in contact ben gekomen met de geweldige oliën van Young Living. Daarom heb ik ook zoveel mogelijk kennis verkregen over aromatherapie. Aroma Freedom is een prachtige combinatie van psychotherapie en aromatherapie, wat een hele goede aanvulling is binnen mijn praktijk. Zo mooi om te zien wat deze coachtechniek de mensen in mijn praktijk allemaal brengt! Jij ook nieuwsgierig? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Daarnaast draag ik ook graag al mijn kennis uit en heb ik zelf verschillende onlinetrainingen gemaakt op het gebied van Aromatherapie en Vitaliteit.

Luister naar het fluisteren van je lichaam, dan hoeft het niet te schreeuwen.

Fitalies | Annelies Joosen
www.fitalies.nl
www.academy.fitalies.nl
Info@fitalies.nl
Etten-Leur | Noord-Brabant

Diana Smeeman-van Delft wil graag dat het ieder mens goed gaat.
Maar helaas loop je in je leven soms tegen obstakels op die je zelf niet kunt verklaren of oplossen. Door eigen ervaringen en zoektochten naar oplossingen heeft Diana besloten om van haar passie haar kracht te maken en haar kennis en ervaringen te delen met mensen die haar hulp kunnen gebruiken.
Al enkele jaren volgt zij opleidingen op het gebied van spirituele ontwikkeling, healing zoals (REIKI), NEI-coaching en Aroma Freedom Technique.

Sinds 2019 is zij eigenaar van Blooming Spirits. Als ondersteuning werkt ze graag met de essentiële oliën van Young Living.
Daarnaast is Diana een gelukkige echtgenote en moeder van 2 puberzonen. Ze wandelt graag met haar honden in de natuur en houdt van hardlopen.

Email: dianasmeeman@me.com
Tel: 06 13162284
www.blooming-spirits.nl

Marion Oosterveen

Hi mijn naam is Marion Oosterveen, ik ben gelukkig getrouwd en moeder van 2 dochters en een zoon. We wonen in het gezellige Brabant.

In 2018 ben ik in aanraking gekomen met de oliën van YL, in het begin was ik erg sceptisch maar later heeft het mijn ogen geopend. Na het verlies van onze oudste dochter was het voor mij en mijn gezin een zware tijd, voor al op emotioneel vlak. Na aanraden van mijn upline ben ik de white angelica olie gaan gebruiken 2x per dag inhalering en wat een eye-opener was dat voor mij. Het gaf me rust en het verlies voelde niet zo zwaar meer. Dat was het moment dat ik me vooral ging interesseren in de emotionele en spirituele oliën en groeide mijn collectie in oliën heel snel. Vorig jaar ben ik in aanraking gekomen met AFT en ben ik zelf een persoonlijk traject ingegaan om mijn “rugzakken” leeg te maken. Wat een mooie techniek, iedere keer was ik weer onder de indruk wat deze geweldige oliën met je doen, dat ik besloot om zelf de opleiding tot AFT practitioner te gaan volgen. Ik wil dan ook niets liever dan mensen helpen hun rugzakken te legen, zodat ze meer lucht hebben in hun dagelijkse doen en laten. Want met AFT kun je je eigen doelen gaan stellen en kun je bereiken wat je zo graag wil bereiken. Je laat negatieve emoties los en staat positiever in het leven.

Ben jij klaar om je rugzak te legen, wil jij positiever in het leven staan en wil jij je doelen bereiken…..

neem dan contact met me op en we gaan samen aan de slag.

Tot snel, liefs Marion
Oily Dreamers
06-12621670

English text below
 
Hoi! Ik ben Leontine Denisse en ik ben yogaleraar, masseur, online marketeer en een groot fan van etherische oliën.
 
Ik kocht mijn Premium Starterkit van Young Living in 2016 en toen ging er een hele nieuwe wereld voor me open. Het bracht in eerste plaats mijn gezondheid en energie terug. Toen ik zag dat ook mijn familie en vrienden langzaam een ​​betere gezondheid kregen, werd Young Living een deel van mijn leven en ook van mijn echtgenoot.
 
Ik begon de oliën ook in mijn yogalessen te gebruiken en combineerde het met de Zyto-scan om ze een persoonlijk programma te geven met yoga-oefeningen. Mijn man gebruikt de oliën nu tijdens zijn massages als massagetherapeut. Omdat ik de etherische oliën meer wilde gebruiken en ik veel mensen ontmoet die met stress worstelen, besloot ik de Aroma Freedom Technique te leren om de oliën weer en op een andere manier te gebruiken. Het is zo leuk om te zien hoe het mensen zoveel brengt.
 
The flower of life brengt vitaliteit door massage, yoga, coaching en het gebruik van essentiële oliën met als doel je dichter bij je zelf te brengen. Ons streven is om een stressvrije wereld te creëren, waar mensen bewust voelen en leven vanuit het hart. 
 
Email: leontine@the-flower-of-life.nl
Tel: 06 14360480
www.the-flower-of-life.nl
 
 
Hi! I am Leontine Denisse and I am a yoga teacher, masseur, online marketeer and an big fan of essential oils.

I bought my Premium starterkit from Young Living in 2016 and then a whole new world opened for me. It brought back my health and energy in the first place. Seeing that also my family and friends had a better health slowly Young Living became a part of my life and my husbands as well.

I started to use the oils also in my yogaclasses and i combined it with the Zyto scan to give them a personalized program with yoga exercizes. My husband is using the oils now giving massages as a massage therapist. Because i wanted to use the essential oils more and i meet a lot of people struggling with stress, i deciced to learn the Aroma Freedom Technique to use the oils more and in a different way. It is so nice to see how it is bringing so much to people.

With the Aroma Freedom technique, yoga, massage therapy and the essential oils we want to bring more vitality again. Bringing more balance in the body and mind.

Email: leontine@the-flower-of-life.nl
Tel: 06 14360480
www.the-flower-of-life.nl

Karin Eisenga

Hallo! Ik ben Karin Eisenga, bevlogen trainer en coach, partner, moeder van 2 pubers en nog zoveel meer. Vrouw met een missie: leven en werken in vrijheid en flow! Vrij van allerlei negatieve interne stemmetjes doen waar je blij van wordt.

Ooit zei een trainer tegen me: “Je verlangen leven is de bloei van ieder mens!” Die kwam binnen. Ik leefde mijn verlangen op dat moment helemaal niet, maar wilde niets liever dan dat. Ik had een glansrijke carrière opgebouwd. Daar was ik best trots op, maar ik ervaarde nog maar weinig echte voldoening. Ik werkte keihard, moest veel van mijzelf en vond dat ik alles perfect moest doen. Ondertussen werd ik geplaagd door niet aflatende zelfkritiek, onzekerheid en twijfel. Ben ik wel goed genoeg? Kan ik het wel? Anderen zijn veel beter. En ga zo maar door. Misschien herken je dat wel.

Door te investeren in persoonlijke ontwikkeling leerde ik mijzelf beter kennen en ontdekte waar ik werkelijk blij van word. Langzamerhand lukte het me om de negatieve stemmetjes tot bedaren te brengen en gedragspatronen die me niet meer dienden te veranderen. Ik ontwikkelde lef en moed om mijn hart te volgen. En ik wist: dit gun ik anderen ook!

Sinds een aantal jaren werk ik als (NLP) trainer & coach. Met plezier, liefde en aandacht begeleid ik iedereen die het stuur van zijn of haar eigen leven in handen wil nemen om een vrijere, blijere versie van zichzelf te worden. Via de verbinding met het onbewuste ontdekken wat je diep van binnen wilt en loskomen van allerlei belemmerende gedachten, oude emoties of niet effectieve gewoonten en gedragspatronen die groei in de weg staan.

De opleiding tot Aroma Freedom Practitioner ben ik uit nieuwsgierigheid gaan doen en al snel raakte ik onder de indruk van de krachtige en vooral snelle werking van de geur van essentiële oliën bij het loslaten van negatieve gedachten, emoties en herinneringen en het creëren van een krachtige, positieve mindset. Deze zachte, maar zeer waardevolle techniek zorgt vaak voor ware transformaties (en verwondering bij mijn klanten: ‘hoe kan dit?’).

Dus: Merk jij dat je jezelf inhoudt, klein maakt of dat iets je tegenhoudt? Word je geplaagd door negatieve gedachten, emoties of nare herinneringen? Zou jij meer vrijheid en flow willen ervaren? En ben je nieuwsgierig wat de kracht van geur voor jou kan doen?

Mail of bel me en wees welkom!

Email: info@verdercompany.nl
Tel: 06 29 38 97 73
Bezoekadres: Bernadottelaan 13 Utrecht

Wiebeke Rondeel

English text below

Ik reis heel graag om de wereld te ontdekken en me te verwonderen, altijd geïnteresseerd in de medemens, dier en de aarde. Ik houd van de natuur en zo natuurlijk mogelijk. Ik ben geïnteresseerd in een zo natuurlijk mogelijke en holistische aanpak van het helen en zo je gezondheid te ondersteunen met behulp van de etherische oliën van Young Living.

Aromatherapie is mijn passie en ik ben gecertificeerd AFT Practicioner. (Aroma Freedom Technique)

Mijn missie is om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

De aroma freedom technique is een geweldig manier om vrede met het verleden te sluiten, alle gebieden van je leven te optimaliseren en een nieuw begin te creëeren.

Sinds de eerste keer AFT weet ik hoe krachtig en effectief deze technique is!

Het helpt om emotionele bagage weg te nemen en je droom te leven. Het is geweldig om de AFT te gebruiken om extra gewicht los te laten zowel fysiek, emotioneel en financieel dat er voor zorgt dat je niet verder groeit.

Ben jij klaar voor de volgende stap? 

Email: info@oilovertheworld.nl
Tel: 06 28830479
www.oilovertheworld.nl

World traveler discovering beauty in life.

I love nature, people, animals and the earth. I’m interested in a natural approach to health and healing with the help of Young Living essential oils.

Certified AFT practicioner and aromatherapist.

My heart is to help others with their lifetime dreams and goals of health, wellness, and prosperity

The Aroma Freedom Technique is an amazing tool that empowers you to create new beginnings, make peace with the past, and optimize all areas of your life. 
I have known since my first experience with AFT how incredibly powerful and effective the process is for removing the emotional baggage that keeps us from living our life’s dreams.  I love to use AFT to release the extra weight in our lives — the physical, emotional and financial weight that holds us down. 

Are you ready for the next step?

Email: info@oilovertheworld.nl
Tel: 00316 28830479
www.oilovertheworld.nl

Ik ben Hetty Roest-Koppel, getrouwd met Bert en wij wonen samen met onze dochter Elise in de Hilversumse meent.

Na mijn doktersassistente loopbaan heb ik veel andere opleidingen en cursussen gevolgd om heling en meer zingeving in het leven te ervaren voor mijzelf en anderen. Wat mij de meeste voldoening heeft gegeven is de opleiding tot Helend Tekencoach waarbij je in gesprek komt met de gemaakte tekening en van daaruit nieuwe inzichten ontvangt waaruit een actieplan kan worden samengesteld. Ook de opleiding Innerlijke Bevrijding is een goede ondergrond geweest voordat ik bij Hermien Rondeel de opleiding AFT ging volgen. Ik ben in januari 2018 distributeur van Young Living geworden en de oliën hebben mijn hart veroverd, net zoals de opleiding Aroma Freedom Techniek.

Naast Helend Tekenlessen wil ik graag de Aroma Freedom Techniek gebruiken om mensen verder te helpen op hun pad, zodat zij blokkades op kunnen ruimen die hun doelen en dromen in de weg staan en meer zingeving in hun leven kunnen gaan ervaren.

Hilversumse Meent
Email: hetty.roest@upcmail.nl
Tel: 06 19963195
Website: www.AnderlevenNu.nl 

Rinskje Schaafsma

Leuk dat je benieuwd bent naar de manier waarop ik de Aroma Freedom Techniek gebruik in mijn werkzaamheden!

Mijn naam is Rinskje.

Ik vind bewust leven belangrijk en geloof dat elke stap in bewustwording helpt en telt. Ik help ouders na te denken over de keuzes die ze maken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, opvoeding, voeding en schoonmaken.

Ik geloof dat de eerste stap is om als ouder inzicht te krijgen in wie je bent en jezelf te erkennen en omarmen. Dit heeft een grote invloed op de open en zachte blik waarmee je daarna kunt kijken naar jezelf en naar je gezin en omgeving. Hierdoor zorg je er voor dat je anderen niet belast met jouw mening, maar leert luisteren naar hun eigen stem.

Human Design en de Aroma Freedom Techniek helpen mij om nog bewuster te worden van wie IK ben en met vertrouwen mijn eigen gevoel te volgen.

Human Design geeft bijvoorbeeld inzicht in de energie die jij vanaf je geboorte met je meedraagt en hoe je je energie het beste kunt gebruiken, zodat je optimaal gebruik maakt van jouw mogelijkheden.

Human Design is voor mij een samensmelting van oosterse mystiek en westerse wetenschap.

Bij de eerste kennismaking met Human Design klonk het heel vaag om informatie over mijn energie en talenten te kunnen halen uit een overzicht op basis van geboortegegevens. Toch was mijn belangstelling gewekt en vanuit die nieuwsgierigheid ben ik op zoek gegaan naar meer informatie en hiermee gaan oefenen.

Ik heb zoveel mooie inzichten gekregen en bevestiging van wie ik ben en dat ik helemaal goed ben zoals ik ben. Ik mag mijn eigen kompas volgen, de signalen volgen die ik vanuit mijn lichaam ontvang en op basis daarvan ook mijn kinderen begeleiden.

De erkenning van mezelf maakte dat ik me veel gelukkiger voelde en dat ik dit gevoel en deze wijsheden wilde delen met anderen, omdat ik geloof dat ik hiermee anderen kan helpen meer rust en geluk te ervaren en daardoor ook een positieve uitwerking te hebben op hun gezin en hun sociale omgeving.

De Aroma Freedom Techniek helpt mij om de inzichten die ik krijg vanuit Human Design verder te verdiepen en belemmerende overtuigingen en stemmen van anderen los te laten, zodat ik me sneller vrij voel om mijn eigen inzicht en intuïtie te volgen en mijn kinderen te helpen te luisteren naar de signalen in hun lichaam.

Beide technieken helpen mij nog sneller stappen te zetten in zelfontwikkeling en nog meer mijn dromen waar te maken.

Wil jij ervaren hoe de combinatie van Human Design en de Aroma Freedom Techniek jou kan helpen in een volgende stap in de ontwikkeling van jezelf en je gezin en je dromen waar te maken? Neem dan contact op via een DM op Instagram of door een mail te sturen.

Mijn contactgegevens zijn:
Instagram: @rinskjeschaafsma
E-mail: rinskje@bewustlevenencoaching.nl
Internet: www.bewustlevenencoaching.nl

Mijn naam is Cora Disseldorp, geboren in 1969.
Mijn hele leven al ben ik geïnteresseerd in de intrinsieke en intuïtieve drijfveren van mensen. Naast mijn (toenmalige) baan als manager in de zorg heb ik onder andere de 3-jarige opleiding tot aurareader en healer gevolgd. In 2018 heb ik kennis gemaakt met de Aroma Freedom Technique (AFT).  Een manier om gedachten, gevoelens en herinneringen die het stellen of bereiken van een doel tegenhouden te herkennen, verwerken en loslaten en je vervolgens ondersteunt om stappen te zetten in de door jou gekozen richting.
Enthousiast over het effect ervan, heb ik de opleiding tot AFT practitioner gevolgd.

Met veel plezier en op mijn eigen betrokken wijze zet ik de AFT in bij cliënten in mijn praktijk aan huis en tijdens coaching sessies in mijn baan als opleider binnen de zorg.

Wil je een AFT sessie afspreken?

Ik ben bereikbaar op 06-15120119

Ilone

Ik ben Ilone Siers en ervaringsdeskundige op het gebied van pesten.

Als kind ben ik op de basisschool en op het voortgezet onderwijs heel erg gepest en jarenlang heb ik getwijfeld of ik wel goed genoeg was en mensen wel op mij zaten te wachten.

In 2016 kwamen de oliën van Young Living op mijn pad, nadat ik door een hypofyse tumor in mijn hoofd weinig meer kon. In eerste instantie heb ik de oliën ingezet om mijn lichaam een boost te geven. De emotionele werking van de oliën had op dat moment nog niet mijn aandacht.

Dit veranderde echter halverwege 2017 toen ik een AFT proefsessie bij mijn upline had gevolgd. Helaas liet mijn gezondheid me in de steek en heb ik het plan om er zelfs iets mee te doen in de ijskast gezet.

Eind 2020 kwam het plan weer uit de kast tevoorschijn. Ik was zelf in januari 2020 gestart met het volgen van AFT-sessies. Ik kwam er achter dat ik deze techniek ook beschikbaar wilde gaan maken voor anderen die gepest en/of onzeker zijn.

Ik blog over mijn pestverleden via “Gepest als Kind” en help ik mensen middels opdrachten in mijn besloten facebookgroep “Gepest en onzeker – naar – Stralend en Zelfverzekerd.” Dit combineer ik met de Aroma Freedom Techniek, zowel individueel als in groepen.
Het is zo mooi om anderen te zien groeien en hun rugzak te zien legen.

Ik zie er naar uit om mensen weer in hun kracht te zien staan, nadat ze hun negatieve gedachten en gevoelens, die hun droom of doel in de weg staat, hebben verwerkt door middel van de Aroma Freedom Techniek.

Mijn slogan is:
“Na een verleden van pesten en/of pijn is het nu tijd om stralend en zelfverzekerd te zijn.”

E-mail: ilone@gepestalskind.nl
Website: www.gepestalskind.nl

 

Ellen de GoedeIk zal me even voorstellen ik ben Ellen de Goede (40 jaar) en alweer 21 jaar samen, en hiervan 11 jaar gelukkig getrouwd, met mijn man Alex de Goede.

We wonen samen in een appartement in Zeist met onze 10 katten. Onze katten hebben op ons terras hun eigen gouden kooi, waar ze heerlijk kunnen slapen, spelen etc. Maar zodra het regent of heel koud is kruipen ze ook gezellig met ons op de bank. 

Inmiddels zo’n 3 jaar geleden heb ik via mijn werk een studie gedaan als pedagogisch coach, geen idee dat dit mij zo enorm lag. Dit voelde voor mij zó goed dat ik daarna een Life coach studie ben gaan doen en heb ik in 2019 mijn diploma gehaald.

In dat jaar kwam ik ook in aanraking met de essentiële oliën van Young Living en ik was gelijk verliefd op de oliën! Ik heb toen 2 verschillende studies gedaan op basis van Aromatherapie, omdat ik er veel meer over wilde weten. Mede hierdoor kwam ik in aanraking met AFT (Aroma Freedom Technique)en ik heb er veel over gelezen, maar het was nog net mijn tijd niet om de studie te gaan volgen. Waardoor de boeken in de kast belandde en ik er niks meer mee deed.

Ik wilde me toch meer gaan richten op het coachen van mensen. En dus ben ik als eerste, via een organisatie, een puber gaan coachen die net begint in de brugklas. Maar ook coachte ik de dochter van een vriendin om beter in haar leven te staan. 

Nu was ik op een punt aangekomen, met de vraag; “wat ga ik doen”? En toen kwam AFT toch weer op mijn pad en dus heb ik deze kans nu wel met beide handen aangegrepen, omdat ik inmiddels al vaker zelf een aantal mooie ervaringen heb gehad met AFT!
Dus wil ik ook andere mensen deze mooie kans geven om te groeien en te leren om hun blokkades om te zetten naar een positieve mindset! 

Dus zorg goed voor jezelf, anders kan je niet voor een ander zorgen…
Maar, doe alles met liefde!

Ellen de Goede
06-82667024
Pr. Catharina Amalialaan 118-04
3708 ZS Zeist

www.degoede-balans.nl
Ik gebruik Instagram als @degoede.balans.
Installeer de app om mijn foto en video’s te volgen. https://www.instagram.com/invites/contact/?i=xw9fw6e15vd&utm_content=cq2tkpr

 

Bianca Drommel

Ik ben Bianca (1977) en naast (kinder)therapeute en eigenaar van praktijk LenteZon, ben ik de trotse moeder van 2 prachtige opgroeiende kinderen. Samen met mijn man en kinderen zorgen wij voor onze dieren in huis en op ons landje.

Wat vond ik het bijzonder om moeder te mogen worden. Mijn kinderen laten mij zien wat belangrijk is in het leven en laten me zoeken naar de juiste balans. Kinderen brengen zoveel moois, maar ook zorgen en twijfels. Het is belangrijk hen en jezelf als ouder/verzorger in hun kracht te zetten!

Mijn expertise en hart liggen op het gebied van hooggevoeligheid, (enkelvoudig) trauma, rouw en verlies en ziekte binnen het gezin. Ik zet mij graag in, zodat kinderen, jongeren en volwassenen weer vertrouwen krijgen in zichzelf en in de wereld om hen heen. Ik doe dit werk met veel passie en plezier! Collega’s, familie en cliënten beschrijven mij als een lief, betrokken persoon met een positieve mindset, flexibel, rustig, sensitief en een groot hart voor anderen.

Ik werk inmiddels ruim 20 jaar met kinderen en jongeren binnen een grote instelling voor jeugdhulpverlening. Ik heb op verschillende plekken gewerkt als ouder-kind-gezinsbegeleider, pedagogisch medewerker, SOVA trainer, co-therapeute, ambulant hulpverlener en alweer bijna 15 jaar als speltherapeute voor kinderen met medische gerelateerde problematiek & hun ouders. Naast het werken in een grote instelling heb ik altijd de wens voor een eigen praktijk gehad. Ik wil kinderen/jongeren en hun ouders in een kleinschalige, laagdrempelige setting, dicht bij de natuur en liefst in de energie van dieren ondersteunen en in hun ontwikkeling verder helpen.

Samen werken met dieren én in de energie van dieren is voor mij zo’n verrijking en groot geluk. Het maakt mijn werk nog zoveel mooier. Mens en dier zijn naar mijn idee zo verbonden. Dieren zijn zo puur, eerlijk en direct en laten ons zoveel zien door gevoelens te spiegelen. Daarnaast zie en ervaar ik keer op keer de invloed van dieren op het verlagen van ons stressniveau. Alleen al aaien en kijken doet zoveel op lichamelijk en mentaal vlak. Uit onderzoek blijkt dat vriendelijke dieren helpen om het oxytocinesysteem te activeren, dat stress verlagend werkt. Iets doen voor of met een hond, paard of ander dier werkt eveneens motiverend.

Mijn passie en liefde voor essentiële oliën hebben zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld en tonen zich ook binnen mijn praktijk. Deze krachtpatsers uit de natuur worden dan ook vaak ondersteunend ingezet.
De prachtige combinatie van psychotherapie en aromatherapie binnen de Aroma Freedom is zo’n mooie aanvulling binnen mijn praktijk en voor mij de reden om de opleiding tot Aroma Freedom Practitioner te volgen bij Hermien. Ik heb genoten van alles wat ik heb geleerd en van Hermien als persoon. Het aanbieden van AFT sessies heeft een belangrijke plek gekregen binnen mijn praktijk, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

In mijn eigen praktijk kan ik mijn ideeën en werkwijze uitvoeren op een manier die bij mij past. En dat geeft energie! Gevoelens staan centraal en alles wat en wie daarbij hoort.

Gezinnen mogen in mijn praktijk altijd rekenen op mijn luisterend oor, betrouwbaarheid, zorgvuldigheid én betrokkenheid. Mijn doel daarbij is dat kinderen en hun opvoeders na een therapietraject weer het gevoel hebben samen verder te kunnen. Daarom bied ik kinderen en jongeren binnen praktijk LenteZon een veilige plek, waar zij zichzelf kunnen zijn en waar zij hun gedachten en gevoelens kunnen uiten. Daarnaast geef ik ouders / opvoeders de ondersteuning die zij nodig hebben en werk ik nauw met hen samen in het belang van hun kind.  

Inmiddels heb ik een mooi aanbod binnen mijn praktijk en kan ik dit bieden in een fijne omgeving, zowel binnen als buiten, dicht bij de natuur. Met veel lieve dieren om mij heen als co-therapeuten.

Bianca Drommel | Praktijk LenteZon (voor volwassenen, kinderen, jongeren & hun ouders)
www.praktijklentezon.nl
info@praktijklentezon.nl

Speltherapie | Dierondersteunde (kinder)therapie | EMDR | Gezinsbegeleiding | Medische Hypnose | Aroma Freedom | Ouder-kind verbinding

“Mijn wens is dat kinderen gezond & gelukkig groot groeien! En dat er veel “positieve weerberichtjes” in jullie gezin mogen zijn, dat de LenteZon mag schijnen!”

 

 

belgië

Ann Heylen

Hoi!
Ik ben Ann, mama van 2 dochters, een plusdochter en een pluszoon.
Na meerdere keren door diverse zware periodes geploeterd te hebben besloot ik in maart 2022 dat er iets moest veranderen. Niet enkel op mentaal vlak wou ik een switch maken maar ook op medisch vlak.
Sinds ik 15 ben kamp ik immers met chronische vermoeidheid en allerlei andere lichamelijke klachten.
Ik heb een heel arsenaal aan dokters, specialisten en therapeuten doorlopen alsook de nodige medicatie en supplementen geslikt. Het hielp allemaal wel een beetje maar de échte resultaten bleven altijd uit.

Van de ene op de andere dag had ik er genoeg van om almaar in het medisch circuit te vertoeven. Ik begon ook te beseffen dat mijn klachten wel eens te maken konden hebben met onverwerkte emoties en trauma’s uit mijn jeugd. Ik was al een tijdje bezig met mindset en manifestatie en heb toen letterlijk aan het universum gevraagd om iets op mijn pad te brengen dat een positieve verandering zou betekenen voor mijn mentale en lichamelijke gezondheid.

Toeval bestaat niet en in juni 2022 kwam ik in contact met de essentiële oliën van Young Living.
Toen ik zag dat de oliën en producten 100% puur waren en de oliën daardoor ook een therapeutische werking hadden moest ik niet lang nadenken. Baat het niet dan schaadt het niet want ik had al zoveel geprobeerd.
Toen ik ondervond wat de oliën voor mij deden kon ik niet anders dan dit te delen met anderen.
Voor ik het goed en wel besefte was ik business partner bij Young Living.

Ik vond het heel fijn dat ik mensen kon begeleiden en helpen met de oliën maar ik wou meer dan enkel het verkopen van de producten. Ik dacht bij mezelf “als dit op mentaal vlak zo ontzettend goed werkt voor mij dan moet er toch een manier bestaan waardoor ik hiermee ook andere mensen kan helpen?”.
Ik zond opnieuw mijn vraag uit naar het universum en binnen de kortste keren kwam de opleiding Aroma Freedom Practitioner op mijn pad.
Ik wist meteen “dat is het!!”. Het sluit zo mooi aan bij wat ik wil en wie ik ben.

De Aroma Freedom Technique is een ontzettend fijne manier om mensen op een laagdrempelige en zachtaardige manier te ondersteunen op mentaal vlak. Vanuit mijn eigen ervaring, vanuit het hart en met veel liefde hoop ik dan ook een verschil te kunnen maken met deze techniek.

+32 478 75 64 22
sunny.blends@outlook.be

Hilde Schoonjans

Op de pauzeknop drukken, een heerlijke teug etherische olie inademen en aandacht hebben voor je lichaam, je emoties, je gedachten,… En dat net zo lang tot alles tot rust is gekomen.
Vanuit de rust komt de daadkracht en het zelfvertrouwen. Kortom innerlijke rust en toch een vol energievaatje. Het lijkt voor vele vrouwen en mama’s een verre droom.
Deze vrouwen bied ik mijn 2 toverstokjes : voetreflexologie en AFT (aroma freedom techniek)
Waarom deze jou die verre droom kunnen bieden, vertel ik je nog verder op mijn website: https://hildeschoonjans.be/

Mijn doel is heel eenvoudig!
Ik wens een wereld vol vrouwen die zich goed voelen en hun leven in eigen handen nemen.
Meer energie, meer daadkracht en meer zelfvertrouwen!
Dit begint vanuit elke vrouw, in evenwicht en innerlijke rust!

Kortom, de combinatie voetreflexologie en AFT het werkt!
En het werkt snel.
Het werkt voor iedereen, zelfs al neemt jouw ratio altijd de bovenhand.
Dat maakt het zo magisch.

Ik nodig je uit in mijn praktijk om te ontdekken wat er bij jou leeft, welke verre droom van innerlijke rust echt dringend aandacht nodig heeft. Ik help je een doel te stellen waarvan je denkt dat het onbereikbaar is om er dan mijn toverstokjes op los te laten.

Wat heb jij nodig? Zullen we het samen ontdekken?
Extra info en/of afspraak inplannen via: https://hildeschoonjans.be/

Hilde TheunisIn 2017 stond mijn wereld even stil, een bore-out was het verdict. Het was het begin van mijn ‘ommezwaai’.

Ik ben Hilde en ik begeleid uitgebluste en gestreste volwassenen, die het beu zijn om in rondjes te blijven draaien, naar een leven vol levenslust.

Met de Aroma Freedom Techniek (AFT) maken we gebruik van etherische oliën, een heel natuurlijk product, en dat past heel mooi binnen mijn begeleidingen waar de natuur een rode draad is.
Ondertussen is AFT een vast onderdeel geworden van mijn trajecten. Want hebben we niet allemaal stemmetjes die ons tegenhouden om onze doelen te bereiken?

Ervaar je veel stress, of wil je je loopbaan eens onder de loep nemen en ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen?
Neem zeker eens een kijkje op mijn website of stuur me een mail. Wie weet horen we elkaar binnenkort!

Natuurlijke groet,
Hilde
www.deommezwaai.be
hilde@deommezwaai.be

Karen Ramaekers

Hoi, Ik ben Karen Ramaekers, stress & burnout coach, loopbaancoach, partner, moeder van 3, en eigenaar van een geweldige hond.

Life has no remote controle, you have to change it yourself’ is de quote die me echt bij blijft en drijft.

Ik heb in de levende lijve mogen ondervinden dat het leven en werk je soms in een richting duwt die je, na verloop van tijd, niet meer als de jouwe ervaart.
Een lastige positie om je in te bevinden, je hebt het gevoel dat je stuurloos rond
dobbert en niks zinnigs meer kan doen.

Ik heb geleerd dat je de afstandsbediening van je leven zelf kan hanteren. Je kan op elk moment in je leven beslissen op welke knop van de
afstandsbediening je drukt: doorspoelen, stoppen, replay of wissen, het vervolg is een verschillende film. Je kan dit herhaaldelijk doen totdat de film je bevalt en je je er goed bij voelt.
Als je het gevoel hebt dat je leven niet meer helemaal bij je past, je jezelf niet helemaal meer herkent, dan help ik je om het stuur om te draaien en te onderzoeken wat je dan wel wil en hoe je er kan komen.

Het resultaat: Een toekomst waarin je kan en mag genieten, waarin je helemaal
jezelf kan zijn en voldoening ervaart en dit zonder schuldgevoelens.
Deze ‘keuzes maken’ wordt vaak bemoeilijkt door bepaalde overtuigingen en gedachten waar we aan vast houden. Overtuigingen die ons echt wel geholpen
hebben en waarvan we niet beseffen dat ze ons nu tegen houden.
We zijn zo sterk in het beredeneren van de zaken en hierin heb ik de kracht
van de essentiële oliën mogen ervaren.

Als AFT-Practitioner gebruik ik de kracht van de Young Living oliën in het proces
dat je in staat stelt om deze gedachten, gevoelens en herinneringen die je
tegenwerken om voor jezelf te kiezen, los te laten en te vervangen door nieuwe
inzichten en een positieve mindset. Zodat je verder kan bouwen aan jouw
meest ideale toekomst.
Ready to Redesign your life?
Let’s start now!

Email: hallo@karenramaekers.be
coaching@c-4-you.be
www.karenramaekers.be
www.c-4-you.be

Katelijne Gheysen

Hey!
Ik ben Katelijne Gheysen, mama van drie schatten, gelukkig getrouwd en vooral een vrouw met goesting om te genieten van het leven.

Dat laatste ging helemaal niet vanzelf. Uit mijn jeugd sleepte ik onverwerkte trauma’s en destructieve overtuigingen mee over mezelf en over het leven. Ik vond alles zwaar tot ik plots niet meer verder kon. Waar EMDR een eerste doorbraak betekende, was het Aroma Freedom die zorgde voor het echte opruimen van mijn hoofd. Ik heb nu vertrouwen in mezelf en in het leven en dat wil ik jou ook laten ervaren.

Ik ben altijd al een luisterend oor geweest voor anderen en de menselijke psychologie boeit me enorm. Ik geniet ervan om mensen te zien groeien. Als doctor in de chemie en fan van analyseren, komen bij Aroma Freedom bijgevolg zowel mijn sterktes als mijn passie mooi samen.

Als Aroma Freedom Practitioner analyseer ik samen met jou wat voor jou belangrijk is in je leven, waar je blokkades zitten, op welke gebieden in je leven jij wilt groeien en vrijer zijn.
Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten.

E-mail: info@gezondinbalans.be
www.gezondinbalans.be

Katinka Michiels

18 jaar geleden werd ik zelfstandige. Ondertussen werk ik ook al 10 jaar online en werk met vrouwen over heel de wereld.

Ik ben Katinka, online businesscoach. Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers te helpen om hun passie te verzilveren. Dit bracht mij op het pad van AFT. Niet alleen kan ik nu deze ondernemers helpen met strategie en techniek maar ook met de beperkende gedachten die hen tegenhouden om die prachtige Blooming Business neer te zetten.
De oliën van Young Living zijn hier bij een niet weg te denken meerwaarde.
Kies voor jezelf! En ga het avontuur aan van je leven.
Ik geloof in jou, sterker dan je zelf doet!
Jouw niet zo gewone businesscoach, Katinka xoxo

Email: hello@katinkamichiels.be
www.katinkamichiels.be
www.power2bloom.be
www.oil2bloom.be

Liesbet Abels

Hoi, ik ben Liesbet, 35 jaar, leerkracht Frans en Italiaans en dressuuramazone, met een grote passie voor dieren, paarden en katten in het bijzonder, en voor alles wat te maken heeft met reiki, shiatsu en essentiële oliën.

Ongeveer 17 jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met reiki, shiatsu en essentiële oliën. Ik had heel veel last van mijn maag en mijn darmen en dat was duidelijk gerelateerd aan (emotionele) stress. Dankzij reiki, shiatsu en essentiële oliën was ik niet afhankelijk van medicatie en kon ik veel beter omgaan met stress. Ik vond het toen al fascinerend hoe energie kon gaan stromen door je handen op het lichaam te leggen en hoe drukken op een bepaald punt voor verlichting kon zorgen bij veel klachten.

Eind 2019 stierf Sam, mijn lief jong paard en beste vriend, aan een felle koliekaanval. Omdat dit verdriet zo overweldigend was, besloot ik mijn eerste graad reiki te doen, in eerste instantie om aan mezelf reiki te kunnen geven in deze moeilijke periode. Daarna schreef ik me ook in voor de opleiding shiatsu voor paarden. Net zoals ikzelf regelmatig naar een shiatsu practitioner ging, liet ik ook vaak iemand voor mijn paarden komen. Ik vind het nog steeds erg fascinerend, de werking van het lichaam, de samenhang tussen lichaam en geest en alles wat te maken heeft met energie en meridianen.

In dezelfde periode kwam ik meer te weten over de werking van essentiële oliën op het brein. Ik kende wel het fysieke en mentale effect, maar dat ze ook zoveel invloed hadden op het emotionele welzijn, wist ik niet tot dan. Ik ontdekte dat geuren je heel goed kunnen helpen bij het verwerken van belemmerende en beperkende gedachten. Veel herinneringen die nog zwaar emotioneel beladen waren, heb ik kunnen loslaten tijdens AFT-sessies. Voor iemand (zoals ik) die niet graag praat, is dat een heel zachte manier om te verwerken en vooruit te komen in het leven. Ik stond nog nooit zo krachtig in het leven als nu en ik voelde me nog nooit zo zelfzeker en ambitieus. En ik geloof dat dat voor iedereen mogelijk is. Ik ben er helemaal klaar voor om AFT te integreren in mijn praktijk voor mens/ruiter en paard waar ik werk met reiki, shiatsu en essentiële oliën!

Mijn missie is om ruiters en hun paarden te begeleiden zodat ze zich beiden zo goed mogelijk in hun vel voelen. Ze moeten mekaar wederzijds voor de volle 100% kunnen vertrouwen. Ik focus enerzijds op wedstrijdruiters die graag het beste uit zichzelf en hun paard willen halen en anderzijds ruiters die het vertrouwen in hun paard of in paarden verloren zijn door een eerdere gebeurtenis. Die blokkades en belemmerende gedachten worden vaak veroorzaakt door eerdere gebeurtenissen en dan is AFT een enorm krachtige tool om die te doorbreken. Ik kijk er naar uit om paard en ruiter naar een hoger niveau en een fijne samenwerking te brengen!

 

Mouna

Aangenaam,
In 2018 kwam ik als sceptisch persoon in contact met essentiële oliën. In plaats van te geloven in wat ze voor mij konden betekenen, wilde ik vooral aantonen dat ze niet werkten maar … jongens toch, wat had ik het mis. In mijn ogen waren essentiële oliën iets voor zweverige hippie mensen met geitenwollen sokken die niets met wetenschap en Westerse geneeskunde te maken wilde hebben. Ondertussen, bijna 3 jaar later ben ik helemaal bijgedraaid en vind ik die holistische aanpak voor problemen net heel progressief !

Ik sta nog dagelijks versteld van de fysieke wellness voor problemen waar de medische wereld soms geen of slechts gedeeltelijke oplossingen voor heeft maar ook mijn interesse in de mentale heling met essentiële oliën groeide. Dat maakte dat ik een opleiding als Aroma Freedom Practitioner startte.

Wat dat precies inhoud kan je nalezen op mijn website www.ilminia.com onder het tabblad Aroma Freedom.

Het voordeel is dat we zelfs in tijden van lockdown mensen perfect van thuis uit kunnen begeleiden in een AFT-sessie omdat we dit perfect van achter de computer via een ZOOM videomeeting kunnen organiseren. Ik ben niet de persoon die voor veranderingen zal zorgen, dat ben jij zelf onder de invloed van onze pure essentiële oliën.

De visie van Gary Young was om essentiële oliën in iedere huiskamer te krijgen en ik ben er 100% van overtuigd dat het ECHT nodig is dat we terug naar de basis moeten en oplossingen gaan zoeken in de natuur, je lichaam zal deze natuurlijke plantensappen direct herkennen en ze aanwenden om ermee te doen waarvoor ons lichaam gemaakt is te doen !

 
E-mail:

Nathalie Verkindere

Hallo, ik ben Nathalie en ik geloof dat iedere vrouw het leven kan leiden dat ze zelf wilt.

Maar door altijd maar te willen voldoen aan de verwachtingen van anderen, door altijd maar de perfecte mama, partner, vriendin, collega te willen zijn,  raak je jezelf kwijt.

Ik help vrouwen herontdekken wie ze écht zijn en wat ze écht willen.

Want diep vanbinnen is er dat besef dat je pas goed voor anderen kan zorgen, als je eerst goed voor jezelf zorgt. Diep vanbinnen is er dat besef dat je, door jezelf altijd op de laatste plaats te zetten, niet het voorbeeld bent voor je kinderen dat je zou willen zijn.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen stappen te laten zetten naar een leven op hun voorwaarden, een leven die écht bij hen past. Een leven waarin ze zonder schuldgevoel zichzelf prioriteit maken. Een leven waarin ze  écht zichzelf kunnen zijn, los wat anderen daarvan vinden.

Jarenlang heb ik, net als al die andere vrouwen hetzelfde gedaan. Ik durfde niet te kiezen voor mezelf uit angst om anderen te kwetsen, om anderen teleur te stellen. Maar na een carrière van 30 jaar als leidinggevende en business manager/coach in de financiële wereld, heb ik toch de stap gezet.

Op vandaag ben ik actief als life & career coach en mentor. Personal & professional well-being is mijn passie. Aroma Freedom integreer ik in mijn trajecten. Wil je meer ontdekken over mij en wat ik allemaal doe? Bezoek mijn website https://www.wild-heart.be. Heb je een vraag over Aroma Freedom? Je kan me een bericht sturen op https://www.wild-heart.be/contact

Sandra Geusens

Ik ben Sandra, geboren in het mooie jaar 1980, gelukkig getrouwd met mijn man (uiteraard), mama van Manon en Bowen, en plusmama van Jordy en Aline.

Ik ben voetreflexologe, aromazorger en coach in mijn eigen praktijk, Praktijk San.T, en ik wil vooral dat vrouwen meer voeling krijgen met zichzelf en (terug) vol zelfvertrouwen in het leven kunnen staan. Ik ben van de holistische aanpak, een gezonde geest in een gezond lichaam. En door de oliën is daar ook een gezonde omgeving bijgekomen.

Ik ben begin 2020 de oliën bij Young Living gestart, een beetje sceptisch (eerlijk is eerlijk) maar vooral op zoek naar een natuurlijke oplossing voor mijn dochter haar onverklaarbare allergische reacties, dus waarom ook niet dit proberen. En het werkte 🙂

Niet veel later, uitgesteld door corona, opende ik mijn voetreflex-praktijk en merkte ik ook daar geweldige resultaten bij mijn cliënten, vooral op emotioneel en mentaal vlak.

Dat ik de oliën van Young Living steeds meer ging integreren, leek een logisch gevolg. Ik volgde een aantal opleidingen rond aromatherapie en raindropmassage.
Aroma Freedom Techniek paste gewoon ook perfect in dat plaatje. Nog meer ondersteuning voor mijn cliënten. En versteld dat ik zelf nog steeds sta van de resultaten!

Als AFT practicioner wil ik mensen helpen om de beperkende gedachten en overtuigingen over zichzelf los te laten en te vervangen door een krachtig, positief zelfbeeld, klaar om hun doelen te bereiken die ze voorheen misschien niet durfden nastreven. Leven volgens hun hoogste potentieel. Ik heb zelf in mijn jeugd en jonge leven heel wat mee gemaakt, zwaar gepest ook, laag zelfbeeld, bang voor de wereld…
En dus wil ik mijn ervaring én missie uitdragen. Because YOU are essential, is dan ook mijn slogan.

E-mail hello@sandrageusens.com
www.sandrageusens.com
www.facebook.com/praktijksant

AFT wat doe ik ermee?
 
AFT heeft mij persoonlijk al veel gebracht, terloops in ons leven maken we heel wat mee soms heel bewust en soms ook wat minder, al deze ervaringen belangrijk of niet maken wie we vandaag de dag zijn en hoe we tegen het leven aankijken.
Dus niet enkel de ervaringen en gebeurtenissen uit onze jeugd maar ook die van gisteren, vandaag of zelf nu op dit ogenblik.
U kent vast en zeker wel de uitdrukking “what doesn’t kill you makes you stronger” ……maar is dit wel zo, of “woorden doen geen pijn” uit ervaring weet ik dat woorden wel degelijk kunnen kwetsen en dat we sommige uitspraken van een familielid, collega’s, baas of ja zelfs van een onbekende of voorbijganger langer met ons meedragen dan nodig is. Buiten dat deze woorden of uitspraken ons op het moment zelf hard kunnen raken, kunnen deze ons belemmeren om op wat voor manier dan ook vooruit te gaan in ons eigen leven hoe hard of snel dat we ze ook proberen weg te wuiven of te vergeten en vaak weten we doordat we het zo snel weg wuiven ook niet wat de werkelijke rede is waarom we niet meer vooruit geraken.
 
Erger nog soms stoppen we iets zo snel weg dat we zoals ik pleinvrees en claustrofobie gaan ontwikkelen, en ik had totaal geen idee waar het vanaf kwam. Ik ben boos op mezelf geweest en bleef mezelf herhalen dat ik me niet moest aanstellen en alles maar gewoon moest doen, echter het werd van kwaad tot erger. Belachelijk vond ik het ik was te nuchter om zo door het leven te gaan…. Maar het gebeurde. Ik raakte mijn baan kwijt, vrienden en werd een heuse huismus, niet zo handig als je kinderen hebt. Simpel naar de winkel gaan was ongelooflijk vermoeiend. Nogmaals ik had geen flauw idee hoe dit kon gebeuren maar het sloop gewoon mijn leven in. 
 
Toen kwam een vriendin naar me toe ze had een beschrijving gezien van AFT en wilde naar een kennismakingsdag en vroeg of ik mee ging. Ik in de auto naar een cursus waar ik niks vanaf wist in een auto naar de andere kant van Nederland pffff, het leek wel of ze me vroeg om geblinddoekt uit een vliegtuig te spingen, maar toch ging ik mee. De beste beslissing in tijden blijkt nu ,en ben zelfs de opleiding achteraf gaan volgen want hoe mooi is het om anderen te kunnen en mogen helpen?
 
En hier is AFT dus een geweldige tool voor snel, toegankelijk en doeltreffend, met een paar simpele stappen en de wil om vooruit te komen terug de regie over je eigen leven nemen. Geen jaren in je leven graven en depressief op de bank hangen, maar wat dan wel?
AFT staat voor Aroma Freedom Techniek deze is ontwikkeld door Dr. Benjamin Perkus.
Met behulp van de beste Etherische Oliën sporen we in een paar stappen je beperkingen op, Welke overtuiging zegt jou dat je iets niet kan of mag en belemmerd jou zo om je dromen waar te maken? Onze ervaringen worden het snelst opgeslagen als er een emotie aan is gekoppeld als iets niet zo leuk is is de emotie negatief en vaak stapelen we door de loop van de tijd hier op deze negatieve emotie nog wat ervaring bij op waardoor we niet meer weten of beseffen wat de kern is, onderbewust willen we ons niet meer zo voelen en ons tegen deze negatieve emotie beschermen.
Dat brengt ons dat we onbewust vaak nieuwe ervaringen uit de weg gaan om onszelf te beschermen en zo alles maar voor ons uit schuiven of andere dingen verzinnen en ons oorspronkelijke doel voor het gemak maar vergeten en gewoonweg niet doen.
Het mooie is dat daar waar we onze ervaringen verstoppen ook ons reukvermogen zit een geur stop je niet weggaat is er gewoonweg of je nu wilt of niet (denk maar eens hoe je je voelt als je voorbij de verse bakker loopt door het ruiken van vers gebak of hoe je je voelt als je een ziekenhuis binnen loopt)
Doordat onze hersenen niet zowel en negatief als positief aan 1 geur kunnen koppelen gebruiken we geur om een  negatieve emotie van  een ervaring af te halen zodat je deze kan loslaten of verwerken.
 
En het allermooiste is deze techniek kun je na een paar sessies achteraf ook thuis op jezelf toepassen, zo blijf jij de baas.
 
Wil jij ook de regie over je eigen leven terug? Vooruit komen en zelfs je dromen gaan realiseren? Wil je weten waar je AFT zoal voor kunt inzetten? Neem dan een kijkje op mijn pagina en maak een afspraak
 
Email: skrommenhoek@gmail.com
www.yin-yang.be

Véronique Vandersmissen

English version below

“Verlaag je toxiciteit, verhoog je vitaliteit” – dat is mijn motto geworden nadat ik persoonlijk ervaren heb hoe het is om geen energie te hebben en hoe belangrijk het is om jezelf de nodige aandacht en rust te geven op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Het is die gecombineerde aanpak die ik zelf gemist heb tijdens mijn herstelperiode en het is mijn eigen zoektocht die uiteindelijk uitmondde in mijn holistische coachingsaanpak. Deze is er op gericht om je toxische belasting te verlagen om aldus je vitaliteit, je gezondheid en welzijn te verhogen.

Dagelijks worden we immers blootgesteld aan heel wat bronnen die schadelijk zijn voor ons welzijn. Op bepaalde zaken hebben we niet zo veel invloed, op heel wat andere dan weer wel. Elke dag opnieuw worden we blootgesteld aan toxines van buitenaf maar ook van binnenuit.

Zo is ademhaling één van mijn stokpaardjes – wist je dat zo’n 75% van de bevolking fout ademt? Je ademt gemiddeld zo’n 20.000 keer per dag; enig idee wat een belasting dat voor jouw lichaam is, als je dat 20.000x fout doet? En hoe groot de win in levenskwaliteit is als je het leert goed te doen?

Daarom is de eerste stap meestal het corrigeren van de ademhaling. Je zou het kunnen zien als het ademhalingscentrum in je brein opnieuw in te stellen naar de ‘fabrieksinstellingen’. Hier begeleid ik mensen met een eenvoudig 4-weken trainingsprogramma naar een functionele ademhaling met een verbeterde celoxygenatie voor een betere algemene gezondheid en welzijn. Jawel, zo iets ‘eenvoudigs’ als je ademhaling heeft een ontzettend grote impact op jou, op hoe je je voelt, hoe energiek je bent, hoe gezond je bent, zelfs hoe gelukkig jij je voelt.

Een ander iets dat door dat fantastische brein van ons geregeld wordt (weliswaar door een ander stukje van dat brein), zijn onze emoties. Eén van de zaken waar we vaak niet bij stilstaan, die ons tegenhouden en klein houden, zijn onze steeds malende gedachten en de daaraan gekoppelde emoties. Dat kost bakken vol energie en zorgt voor een niet te onderschatten toxische belasting van het lichaam.

Zo kwam in 2019 Young Living op mijn pad en geraakte ik gefascineerd door deze 100% puur natuurlijke druppeltjes waarvan je de werking werkelijk als therapeutisch zou kunnen bestempelen. Ik sta nog dagelijks versteld van de vele fysieke voordelen van het gebruik van deze essentiële oliën, maar ik was ook meteen geboeid door de emotionele werking van essentiële oliën op het brein. Het mentaal-emotionele aspect is nl. vaak de grootste energierover. Dat bracht me dan ook naar de opleiding tot Aroma Freedom Practitioner.

AFT is een fijne, snelle en doeltreffende techniek om komaf te maken met beperkende gedachten en overtuigingen waardoor we blijven ronddraaien in oude patronen – patronen die zijn ontstaan door zaken die we in het verleden hebben meegemaakt. Deze houden ons echter tegen om de dingen te doen die we echt willen en houden ons gevangen in gedragingen als perfectionisme, gebrek aan zelfvertrouwen, uitstelgedrag… om er maar een paar te noemen. Door gebruik te maken van geur kunnen we snel de negatieve lading van een ervaring halen zodat je deze kan verwerken of loslaten.

Ik ben Véronique, VitaliteitsCoach & – Mentor. Het is mijn passie om vrouwen te begeleiden en transformeren naar een energiek leven vol vitaliteit; waarbij ik jou als AFT-Practitioner help negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen los te laten en te vervangen door nieuwe inzichten en een positieve mindset.

So, let’s take back your Health & Happiness!

email: veroniquevandersmissen@hotmail.be
www.veroniquevandersmissen.be
www.v4vitality.be

“Lower your toxicity, increase your vitality” – that has become my motto after personally experiencing what it is like to have no energy and how important it is to give yourself the necessary attention and rest on a physical, mental and emotional level.

It is that combined approach that I myself missed during my recovery period and it is my own quest that eventually led to my holistic coaching approach. This is aimed at reducing your toxic load in order to increase your vitality, your health and well-being.

After all, every day we are exposed to many sources that are harmful to our well-being. We don’t have much influence on certain things, but we do on many others. Every day we are exposed to toxins from the outside but also from the inside. For example, breathing is one of my favourite topics- did you know that about 75% of the population breathes incorrectly? You breathe an average of 20,000 times a day; any idea what a burden that is for your body, if you do it wrong 20,000 times? And how big the gain in quality of life could be if you learn to do it right?

Therefore, the first step is usually to correct the breathing. You could think of it as resetting the respiratory center in your brain to the “factory settings”. Here I guide people on a simple 4-week training program to functional breathing with improved cell oxygenation for better overall health and well-being. Yes, something “as simple” as your breathing has a tremendous impact on you, how you feel, how energized you are, how healthy you are, even how happy you feel.

Another thing that is controlled by that fantastic brain of ours (albeit by another part of that brain) is our emotions. One of the things that we often do not think about, that hold us back and keep us small, are our constantly racing thoughts and the associated emotions. That costs a lot of energy and ensures a toxic burden on the body that should not be underestimated.

This is how Young Living came my way in 2019 and I became fascinated by these 100% pure natural droplets, the effect of which you could really label as therapeutic. I am still amazed every day by the many physical benefits of using these essential oils, but I was also immediately fascinated by the emotional effect of essential oils on the brain. The mental-emotional aspect is often the biggest energy leak. That brought me to the Aroma Freedom Practitioner course.

AFT is a fine, fast and effective technique for getting rid of limiting thoughts and beliefs that keep us spinning around in old patterns – patterns created by events we have experienced in the past. However, these hold us back from doing the things we really want and keep us trapped in behaviours like perfectionism, lack of self-confidence, procrastination… just to name a few. By using scent we can quickly remove the negative charge from an experience so that you can process or release it.

I am Véronique, Vitality Coach & – Mentor. It is my passion to guide and transform women to an energetic life full of vitality; where I help you as an AFT-Practitioner to let go of negative thoughts, feelings and memories and to replace them with new insights and a positive mindset.

So, let’s take back your Health & Happiness!

Email: veroniquevandersmissen@hotmail.be
www.veroniquevandersmissen.be
www.v4vitality.be

oostenrijk

Patricia van Berkum

Jede Aroma Freedom Sitzung ist eine Überraschung für sich. Das Unterbewusstsein der Klienten gibt den Ton an, denn dort wird entschieden welche Blockaden, Erlebnisse oder negative Glaubensansätze gemeinsam aufgearbeitet werden können. Genau das macht die Arbeit mit der Aroma Freedom Technik so spannend und verblüffend für mich. 

Mein Name ist Patricia van Berkum. Ich bin eine fröhliche holländisch-österreichische Mischung 😉 und wohne gleich in der Nähe von Wien. Komm doch vorbei, wenn du in der Nähe bist. Ich freue mich auf deinen Besuch. 

Patricia van Berkum

Aroma Freedom Practitioner
Emotion Code Practitioner
Kinesiologin – Touch for Health
Access Bars Practitioner
Dipl. Aroma-Energetikerin

Email: energiekarussell@gmail.com
www.energiekarussell.com

 

dubai

Tanja Michiels

-English version below-

Als expat heb ik op verschillende plaatsen rond de wereld gewoond en geniet ik van de diversiteit van mensen en culturen. In 2018 kwam Young Living op mijn pad en geraakte ik geïnteresseerd in de therapeutische werking van deze kleine flesjes. De emotionele impact is iets dat je zelf moet ervaren om te geloven. Dit bracht me ook naar de opleiding Aroma Freedom Practitioner. En bingo, mijn missie werd overduidelijk.

Ik ben Tanja en ik ben Levens- & Gezondheidscoach. Ik transformeer mensen naar een Gewoon, Gezond en Gelukkig Gezinsleven. Het is mijn passie om als AFT-Practitioner jou te helpen je negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen los te laten en te vervangen door nieuwe inzichten en een positieve mindset. We doen dit samen op een zachte maar oh  zo efficiënte manier. Wees bereid om versteld te staan.

Email: tanja@tanjamichiels.com
www.tanjamichiels.com

As an expat I have lived in different places around the world and enjoy the diversity of people and cultures. In 2018, Young Living crossed my path and I became interested in the therapeutic effect of these small bottles. The emotional impact is something you have to experience for yourself in order to believe. This also brought me to the Aroma Freedom Practitioner course. And bingo, my mission in life became very clear.

My name is Tanja and I am a Life & Health coach. I transform people towards an Honest, Healthy and Happy Life. It is my passion as an AFT-Practitioner to help you let go of your negative thoughts, feelings and memories while replacing them with new insights and a positive mindset. We do this together in a gentle but effective way. Be prepared to be amazed.

Email: tanja@tanjamichiels.com
www.tanjamichiels.com