Reviews

Wat anderen zeggen

Nelleke ten Brinke - van valen

Maart 2021

Ik ben in sneltreinvaart de opleiding gaan doen bij Hermien. Zo fijn! Hermien is een geweldige docent. Professioneel, duidelijk, liefdevol en een hele goede Aroma Freedom Practitioner herself.

De sessies die ik voor mezelf onderging, de video’s die ik zag en de kennis die ik kreeg…  geweldig! Ik ben het in gaan zetten in mijn praktijk voor lifecoaching, maar omdat mijn Young Living onderneming DripDrup zo snel groeide ging mijn tijd en aandacht naar de support voor iedereen die graag YL producten wilden gebruiken als support voor hun leefstijl.

Met groot plezier heb ik een Aroma Reset gedaan op het hoofdkantoor van Young Living in London om mijn collega’s te supporten.
https://dripdrup.nl/

Katinka Michiels

Februari 2021

De opleiding voor AFT Practioner was fantastisch.

Ik wilde dit leren om als online businesscoach mijn klanten te helpen om uit de vicieuze cirkel van uitstelgedrag en negatieve zelfpraat te komen. Zodat ze met hun bedrijf kunnen gaan knallen naar impact en inkomen.
En dat is precies wat ik leerde!

Hermien zelf is geweldig. Ze is helemaal wat ik van een “teacher” verwachtte : to the point, bakken vol kennis zowel theoretisch maar vooral ook echt heel praktisch. Je kan zien dat zij zelf al zoveel mensen heeft begeleid.
En dan voor mij ook belangrijk: veel begrip en geduld.

Als je het boek van Perkus leest, zou je denken : oh maar dat kan ik zo. Maar als je de opleiding volgt, dan zie je dat het boek het topje van de ijsberg is en dat de 80% die onder water zit, je echt nodig hebt om Practitioner te worden.

Hermien leert je zoveel meer. Ze geeft altijd feedback en advies waardoor ik ook besefte hoe groot Hermien’s bagage is. Hermien verstond de kunst om je te verbeteren met een gevoel dat je het toch geweldig deed. En dat vond ik bijzonder.

Het traject zelf vond ik niet makkelijk. Ik heb een brutale “ik ga door alles door” mentaliteit.
AFT maakte dat ik diep in mezelf moest graven om naar mijn eigen idee een goede practitioner te worden. Ik had dat niet alleen gekund.
Leuk is ook dat je meteen zelf sessies krijgt en je dus dubbelop waarde krijgt.
Wat het leukste is aan deze techniek is de eenvoud en het automatische werk dat de oliën doen.

Of het nu voor jezelf is of om je teamleden te helpen of de wereld te vermooien, deze opleiding is een echte aanrader.

Waar kan je me vinden?
www.katinkamichiels.be/aft

Leontine Denisse

Februari 2020

Nu kan ik de olie echt heel gemakkelijk inzetten om een shift te maken: met een aroma reset, maar ook als ik in een dieper stuk vast loop. Ik heb veel over mezelf geleerd.
https://the-flower-of-life.nl/

Review Patricia van Berkum

Patricia van Berkum

Mei 2020

Het belangrijkste dat ik in de opleiding heb geleerd is dat met de Aroma Freedom technique een klant zich opent en me zijn kwetsbare kant laat zien. Het is mijn taak om mijn woorden heel zorgvuldig te kiezen en de klant vertrouwen te geven. De klant is de baas en ik ben de metgezel in dit emotionele proces. Discretie is natuurlijk de belangrijkste vereiste.

⇒⇒⇒
Diana Smeeman - van Delft

Diana Smeeman

Januari 2020

Ik vond de begeleiding van Hermien via Zoom fantastisch. De videoclasses van Dr. Perkus begonnen met op den duur te vervelen omdat het lang duurt: 1 uur en 30 minuten per class en het duurt soms erg lang voordat het inhoudelijk wordt, omdat het op zijn Amerikaans is. Ik ben meer van to the point ;-).

De E-mail instructies zijn heel duidelijk en fijn! Ik geef de voorkeur aan de NL Dr. Perkus, lees: Hermien Rondeel.

⇒⇒⇒
Review Hetty

Hetty Roest-Koppel - levensgids

Oktober 2019

‘’Tijdens mijn opleiding AFT bij Hermien Rondeel leerde ik niet alleen het waardevolle proces en alle technieken te meesteren. Ik leerde ook mezelf nog beter kennen in mijn eigen authenticiteit. Daarbij was Hermien een enthousiaste en invoelende docent die

⇒⇒⇒
Groene groentes Aroma Freedom Nederland

Hennie Schuit - dierentolk

Juni 2019

Een prachtige testimonial voor de Aroma Freedom Technique. Eén van mijn leerlingen worstelde al zo’n 35 jaar met het eten van groene groentes. Lees hieronder hoe Hennie haar weerstand, frustratie en spanningen heeft kunnen verwerken en een plek kunnen geven.

⇒⇒⇒
Testimonial Caroline

Caroline Cornelis - hondentrainer

Januari 2019

Een mooie review van Caroline na de Basistraining in België. Zo gaaf dat één training al veel heeft gedaan voor Caroline. Ze grijpt de methode direct aan om vooruit te komen als ze vastloopt. Precies wat ik voor ogen heb met de Basistrainingen.

⇒⇒⇒
Martine review

Martine Pastoor - Aroma Freedom Practitioner

Juli 2019

Alles is mogelijk. Geen belemmering of herinnering is te groot, te eng of te verschrikkelijk. Je hoeft het niet alleen te doen. AFT is een heel mooi hulpmiddel maar geen oplossing, je mag blijven werken om je doelen en dromen te behalen.

⇒⇒⇒

Nancy de Heer - intuïtief coach

Maart 2018

Wat me vooral is opgevallen aan de AFT is de eenvoud ervan. Er zijn duidelijke stappen die me door het proces hebben geholpen en ik voelde me aan het eind bevrijd van iets zwaars dat ik lang had meegedragen.

Het beeld dat ik me voor de sessie had voorgesteld voelde

⇒⇒⇒
Cynthia

Cynthia Florizoone - ondernemer

December 2017

Ik heb bij Hermien de Aroma Freedom Techniquesessies gevolgd in een intensief 30-dagentraject.

Het was voor mij heel intens en ook erg moeilijk, want ik had veel te verwerken, waardoor het moeilijk was om doelen te stellen.

⇒⇒⇒
Ilona review Aroma Freedom

Ilona Sondore - ondernemer

December 2017

Thank you Hermien, for supporting me by making my first steps with the Aroma Freedom Technique.

You were very kind, supportive, warm hearted and willing to help. I think, you have all the qualities to help people as an AFT Instructor!

⇒⇒⇒

Dawn

Dawn Elliott - leerkracht

December 2017

I would like to send out a huge thank you to my AFT coach Hermien Rondeel. I’m so grateful to you for all your support and guidance through this 30 day miracle challenge.

Mark Overmars - ondernemer

Juni 2018

Onlangs heb ik met Hermien enkele verschillende oliën ervaren. Onder haar bezielende leiding heb ik in verschillende stappen een aantal oliën in mijn handen gewreven en diep ingeademd.

Uitkomsten waren verrassend, variërend van herinneringen uit een ver verleden

⇒⇒⇒

Simone Mîlet-Krommenhoek - mental coach

Juni 2018

In Mei 2018 ging ik met een vriendin van mij mee naar een Basistraining van Hermien, ik ging totaal blanco mee had wel een klein boekje van haar gehad met de stappen voor een AFT maar nog niet in gekeken.

Hermien kwam me al gelijk spontaan en open over en ik gaf te kennen dat ik niks van

⇒⇒⇒