centrum voor persoonlijke groei

opleidingen voor coaches

Reviews

Cynthia

Cynthia Florizoone

Ik heb bij Hermien de Aroma Freedom Techniquesessies gevolgd in een intensief 30-dagentraject.

Het was voor mij heel intens en ook erg moeilijk, want ik had veel te verwerken, waardoor het moeilijk was om doelen te stellen.

 

Hermien heeft dit met alle geduld in de wereld opgepakt en mij erdoorheen geholpen. Ze wees me op verschillende dingen wat me weer heel bewust maakte van wat ik eigenlijk aan het doen was voor mijzelf.

 

Hermien heeft een hele fijne rustige persoonlijkheid wat heel veilig voelt. Ze zal er alles aan doen om je door de sessies heen te helpen en ik kreeg achteraf ook altijd nog even een gedachte of de vraag hoe het nu met me ging. Erg fijn dat je ook daarin voelt dat er aan je gedacht wordt en je niet volledig in de "deep end" valt. Want AFT kan best veel impact hebben op je emoties en je doen!

Dawn

Dawn Elliott

I would like to send out a huge thank you to my AFT coach Hermien Rondeel. I'm so grateful to you for all your support and guidance through this 30 day miracle challenge.

27495812_1799816363362950_1260252048_n

Ilona Sondore

Thank you Hermien, for supporting me by making my first steps with the Aroma Freedom Technique.

 

You were very kind, supportive, warm hearted and willing to help. I think, you have all the qualities to help people as an AFT Instructor!

 

Doing sessions together with you made it easier to understand the AFT process, how it works. I wish you all the best on your way.

Nancy de Heer

Zuiverstof Coaching

Wat me vooral is opgevallen aan de AFT is de eenvoud ervan. Er zijn duidelijke stappen die me door het proces hebben geholpen en ik voelde me aan het eind bevrijd van iets zwaars dat ik lang had meegedragen.

 

Het beeld dat ik me voor de sessie had voorgesteld voelde zwaar, maar tijdens het ruiken aan de Release blend veranderde het beeld. Ik werd in het beeld zelf duidelijker zichtbaar en de omgeving vervaagde. Dat gaf me veel lichtheid en een ander perspectief. Ik had echt niet verwacht dat dit zou gebeuren  - het was een soort van magie.

 

De lichtheid die er was maakte dat ik anders naar mijn situatie kon kijken en me veel krachtiger voelde.  Als ik nu aan de olie ruik van de sessie voel ik weer die kracht!

Mark Overmars

Onlangs heb ik met Hermien enkele verschillende oliën ervaren. Onder haar bezielende leiding heb ik in verschillende stappen een aantal oliën in mijn handen gewreven en diep ingeademd.

Uitkomsten waren verrassend, variërend van herinneringen uit een ver verleden en de duiding daarvan. Meest interessant was het stellen van een probleem, in mijn geval meer een financiële doelstelling die mij een klein beetje zorgen baart als het gaat om de toekomst. Met name het inademen van de laatste olie gebaseerd op pepermunt, heeft mij gesterkt om het vooraf gestelde doel in positieve zin bij te stellen.

Door de herhaling in de dagen daarna kwam het zelfde sterke gevoel wederom boven en voel ik mezelf krachtig in het behalen van mijn einddoel: een gezonde onderneming, zowel op financiën en inhoud!

Hermien bedankt!

Simone Mîlet - Krommenhoek

Praktijk Yinyang

In Mei 2018 ging ik met een vriendin van mij mee naar een Basistraining van Hermien, ik ging totaal blanco mee had wel een klein boekje van haar gehad met de stappen voor een AFT maar nog niet in gekeken.

 

Hermien kwam me al gelijk spontaan en open over en ik gaf te kennen dat ik niks van AFT wist dus na instemmen mocht ik als eerst een sessie van Hermien ontvangen…

Wauw wat was ik verrast: snel en duidelijk.

Later mocht ik ook een sessie geven ook dat vond ik verrassend leuk.

 

Ja ik had t gevonden dit is het voor mij. Toen de uitleg kwam waarom AFT gegeven wordt zoals we hem nu kennen klonk t ook echt vanzelfsprekend en logisch. Wetenschappelijk onderbouwd en ik was al zeker, ik wil dit. Dit is het. Ik ga de Practitioner opleiding doen.

 

Thuis nog eens geoefend en ja ik wist t zeker.

 

Normaal zwakken ideeën bij mij af ik wil veel maar t komt er gewoon nooit van.

Dit bleef en t groeide alleen maar net zoals mijn zelfvertrouwen nu ik de AFT op mezelf kon toepassen. In september 2018 waren we er weer voor de opleiding.

 

Hermien is een erg lieve en geduldige docente maar ook streng en rechtvaardig waar t nodig is. Ik ben dan ook erg blij dat we bij haar zijn terecht gekomen. Niet enkel de AFT heeft me het vertrouwen gegeven maar ook Hermien.

Zelfs nu we klaar zijn staat ze nog steeds klaar voor hulp te bieden. Ik heb zelfs een diepgewortelde nare herinnering durven aanpakken waar ik echt vaak van wakker schoot en geloof t of niet ik slaap weer s ’nachts en die nare herinnering heeft plaats gemaakt voor de mooie dingen

 

Ik ben hier zo dankbaar voor. Life changing ik durf nu zelfs m’n eigen praktijk terug op te pakken. Twijfel je nog niet doen je kunt hier alleen maar mee vooruit komen en een stapje dichter bij jezelf.

 

Nogmaals heel erg bedankt en veel liefs Simone

Testimonial Hetty

Hetty

‘’Tijdens mijn opleiding AFT bij Hermien Rondeel leerde ik niet alleen het waardevolle proces en alle technieken te meesteren. Ik leerde ook mezelf nog beter kennen in mijn eigen authenticiteit. Daarbij was Hermien een enthousiaste en invoelende docent die mijn eigen uniciteit bekrachtigd heeft en mij de kans gegeven de waarheid in mezelf te vinden, door zowel haar begeleiding als de krachtige AFT processen die ik heb gedaan. Door de AFT processen met mezelf en alle mensen die ik een AFT sessie mocht geven, kom ik steeds dichter bij de Bron van Liefde. Het is mijn missie om als gecertificeerd ...

Groene groentes Aroma Freedom Nederland

Hennie

Groene groentesEen prachtige testimonial voor de Aroma Freedom Technique. Eén van mijn leerlingen worstelde al zo'n 35 jaar met het eten van groene groentes. Lees hieronder hoe Hennie haar weerstand, frustratie en spanningen heeft kunnen verwerken en een plek kunnen geven.Ik was erbij toen ze een doorbraak maakte met een AromaFreedom-sessie en meteen een kop broccolisoep at met daslookpesto. En een afspraak maakte met een medeleerling om spruitjes te komen eten.Groener dan dát krijg je het bijna niet.Groene groentes etenEen hele reis heb ik afgelegd met het eten van “groene groentes”. Beter ge ...

Caroline review

Caroline

Een mooie review van Caroline na de Basistraining in België. Zo gaaf dat één training al veel heeft gedaan voor Caroline. Ze grijpt de methode direct aan om vooruit te komen als ze vastloopt. Precies wat ik voor ogen heb met de Basistrainingen! "Ik ben blij dat ik aanwezig was op de AFT!! Het heeft inderdaad wel iets veranderd in/bij mezelf. Ik sta met m'n voeten op de grond, ik voel kracht en het belangrijkste is dat ik geloof in mezelf, in m'n doelen!!Het lukt me zeker en vast om de affirmatie te zeggen in een power pose.  Het fijne aan deze methode is, wanneer je weer vast loopt, je met de ...