Reviews

wat anderen zeggen

Reviews over de Opleiding

Katelijne Gheysen

Maart 2022

Ik ben blij en dankbaar dat ik de opleiding tot Aroma Practitioner bij Hermien gevolgd heb. Ik had de kracht van de technieken zelf al mogen ervaren en keek er naar uit om aan de andere kant te zitten. Ik hou ervan om te weten hoe zaken in elkaar zitten en daar komt deze opleiding aan tegemoet. Er zijn schema’s en figuren die de uitleg ondersteunen en waardevolle video’s van Dr. Perkus zelf met meer achtergrond. Je kan de Aroma Freedom technieken blijven toepassen op jezelf dankzij de ingesproken sessies door Hermien.

Toch zijn het vooral de vele oefensessies en de waardevolle feedback van Hermien daarop die je de gelaagdheid van de techniek doen inzien en die je doen groeien. Ik koos voor een individueel traject en kon zo gemakkelijk al mijn vragen kwijt. Hermien is heel toegankelijk en begaan met jouw groeiproces als practitioner. Een aanrader.

www.gezondinbalans.be

Leontine Denisse

Februari 2020

Nu kan ik de olie echt heel gemakkelijk inzetten om een shift te maken: met een aroma reset, maar ook als ik in een dieper stuk vast loop. Ik heb veel over mezelf geleerd.
https://the-flower-of-life.nl/

Katinka Michiels

Februari 2021

De opleiding voor AFT Practioner was fantastisch.

Ik wilde dit leren om als online businesscoach mijn klanten te helpen om uit de vicieuze cirkel van uitstelgedrag en negatieve zelfpraat te komen.  Lees meer…

Nelleke ten Brinke - van valen

Maart 2021

Ik ben in sneltreinvaart de opleiding gaan doen bij Hermien. Zo fijn! Hermien is een geweldige docent. Professioneel, duidelijk, liefdevol en een hele goede Aroma Freedom Practitioner herself. Lees meer…

Review Patricia van Berkum

Patricia van Berkum

Mei 2020

Het belangrijkste dat ik in de opleiding heb geleerd is dat met de Aroma Freedom technique een klant zich opent en me zijn kwetsbare kant laat zien.

Lees meer…
Diana Smeeman - van Delft Review

Diana Smeeman

Januari 2020

Ik vond de begeleiding van Hermien via Zoom fantastisch. De videoclasses van Dr. Perkus begonnen met op den duur te vervelen omdat het lang duurt: 1 uur en 30 minuten per class en het duurt soms erg lang voordat het inhoudelijk wordt, omdat het op zijn Amerikaans is. Ik ben meer van to the point ;-).

Lees meer…
Review Hetty

Hetty Roest-Koppel - levensgids

Oktober 2019

‘’Tijdens mijn opleiding AFT bij Hermien Rondeel leerde ik niet alleen het waardevolle proces en alle technieken te meesteren. Ik leerde ook mezelf nog beter kennen in mijn eigen authenticiteit. Daarbij was Hermien een enthousiaste en invoelende docent die

Lees meer…
Martine review

Martine Pastoor - Aroma Freedom Practitioner

Juli 2019

Alles is mogelijk. Geen belemmering of herinnering is te groot, te eng of te verschrikkelijk. Je hoeft het niet alleen te doen. AFT is een heel mooi hulpmiddel maar geen oplossing, je mag blijven werken om je doelen en dromen te behalen.

Lees meer…
Hennie review

Hennie Schuit - dierentolk

Juni 2019

Een prachtige testimonial voor de Aroma Freedom Technique. Eén van mijn leerlingen worstelde al zo’n 35 jaar met het eten van groene groentes. Lees hieronder hoe Hennie haar weerstand, frustratie en spanningen heeft kunnen verwerken en een plek kunnen geven.

Lees meer…

Reviews over trainingen

Testimonial Caroline

Caroline Cornelis - hondentrainer

Januari 2019

Een mooie review van Caroline na de Basistraining in België. Zo gaaf dat één training al veel heeft gedaan voor Caroline. Ze grijpt de methode direct aan om vooruit te komen als ze vastloopt. Precies wat ik voor ogen heb met de Basistrainingen.

Lees meer…
Cynthia Review

Cynthia Florizoone - ondernemer

December 2017

Ik heb bij Hermien de Aroma Freedom Techniquesessies gevolgd in een intensief 30-dagentraject.

Het was voor mij heel intens en ook erg moeilijk, want ik had veel te verwerken, waardoor het moeilijk was om doelen te stellen.

Lees meer…
Cynthia Review

Dawn Elliott - leerkracht

December 2017

I would like to send out a huge thank you to my AFT coach Hermien Rondeel. I’m so grateful to you for all your support and guidance through this 30 day miracle challenge.

Reviews over sessies

Ilona review Aroma Freedom

Ilona Sondore - ondernemer

December 2017

Thank you Hermien, for supporting me by making my first steps with the Aroma Freedom Technique.

You were very kind, supportive, warm hearted and willing to help. I think, you have all the qualities to help people as an AFT Instructor!

Lees meer…

Zuiverstof

Nancy de Heer - intuïtief coach

Maart 2018

Wat me vooral is opgevallen aan de AFT is de eenvoud ervan. Er zijn duidelijke stappen die me door het proces hebben geholpen en ik voelde me aan het eind bevrijd van iets zwaars dat ik lang had meegedragen.

Het beeld dat ik me voor de sessie had voorgesteld voelde

Lees meer…
Mark Review

Mark Overmars - ondernemer

Juni 2018

Onlangs heb ik met Hermien enkele verschillende oliën ervaren. Onder haar bezielende leiding heb ik in verschillende stappen een aantal oliën in mijn handen gewreven en diep ingeademd.

Uitkomsten waren verrassend, variërend van herinneringen uit een ver verleden

Lees meer…