centrum voor persoonlijke groei

opleidingen voor coaches

Opleiding tot Practitioner

Zelf een sessie geven als Gecertificeerd Aroma Freedom Practitioner is één van de bijzonderste dingen die ik ken. Mensen mogen begeleiden naar hun beste en mooiste ik is een grote beloning.

Ook jij kunt AFT bieden in een professionele setting zoals in je praktijk als coach, therapeut of counsellor. Want alleen als Erkend Beoefenaar mag je de Aroma Freedom Technique gebruiken als professional.

Doe daarom mee met deze opleiding.
Daarmee help je niet alleen jezelf, maar ook vele anderen die worstelen met de snelheid en de hoge eisen van het leven van tegenwoordig.
AFT is namelijk een methode om jezelf en anderen te begeleiden naar meer geluk, plezier en succes.

In een groep?

Op 18 januari 2021 start er een opleiding die geheel online plaatsvindt. Dat kan handig zijn als je ver weg woont of niet in staat bent om te reizen.

Verder op deze pagina vind je de data.

Liever alleen?

Ook dat is mogelijk, zowel in person als online, net waar je voorkeur naar uitgaat. Over de periode van 3 maanden zien we elkaar zo’n 14 klokuren voordat je je opleiding kunt afronden.

Vragen?

Neem gerust contact met me op en stuur een mail naar hermien @ aroma-freedom.nl

 

 

Lekker in het Nederlands

Toen ik de Opleiding volgde tot Instructor hebben Dr. Perkus en ik geconcludeerd dat het boek in het Nederlands veel meerwaarde zou hebben. Ik ben blij dat hij het heeft laten vertalen door Nancy de Heer, intuïtief coach.

Ik heb zelf zijn “Korte handleiding” vertaald en het “52 sessie- en affirmatieboekje” van Angie Taylor.

De Opleiding in het Nederlands biedt je de gelegenheid om emoties in je eigen taal te omschrijven.
Zo kom je in een diepere laag van verwerking wat veel opluchting geeft.

 

 

Start 18 Januari 2021 - ONLINE

Online lessen

‘s Maandags om 10.00 – 12.30 uur
Het is de bedoeling dat je ALLE lessen bijwoont op:
18 januari
25 januari
1 februari
8 februari
15 februari
1 maart
8 maart (indien nodig)
Iedere cursist krijgt 2 individuele contactmomenten op afspraak voor het nabespreken van de Live-sessies.

De Opleiding vindt doorgang bij een inschrijving van minimaal 4 personen.

Kosten €1.197,-

Exclusief etherische oliën, registratie Aroma Freedom Academy ($280,- prijs onder voorbehoud) en de boeken
Inclusief online platform, certificaat van erkenning door Aroma Freedom Nederland

Voor het succesvol doorlopen van de Opleiding zorg je ervoor dat je aanwezig bent tijdens ALLE lessen en dat je voldoet aan ALLE opleidingseisen. Lees deze zorgvuldig door.

Na afronding ontvang je van Aroma Freedom Nederland het certificaat van deelname. Wil je ingeschreven staan bij Aroma Freedom International? Dan kun je na afronding van de Opleiding contact met me opnemen voor je registratie.

Kijk hier voor een overzicht van de verschillende tarieven

Over de Opleiding

Hermien je bent een hele fijne docent en begeleider, dank voor alle mooie momenten en gesprekken. Die waren zeer waardevol.
Ik vond het oprecht helemaal goed.
Hermien weet heel goed waar ze het over heeft en kan dat ook heel goed overbrengen. Ze brengt een bepaalde rust met zich mee en dat vind ik heel prettig. Het certificeringsprogramma waarborgt de kwaliteit van Aroma Freedom als Practitioner.

3 Fases

De Opleiding tot Aroma Freedom Practitioner bestaat uit 3 fases. Je kunt elke fase apart doorlopen. Zo leer je de verschillende technieken adequaat gebruiken.
Na fase 1 en 2 kun je kijken of een erkenning als Practitioner voor jou van belang is. 

Iedere fase duurt 4 weken. Tijdens Fase 1 en 2 zijn er in totaal zo’n 12 contacturen. Tijdens Fase 3 spreken we 2 keer af voor de afronding van de training.

Weet je zeker dat je het certificaat wil halen? Boek dan je opleiding in één keer en betaal in totaal €1.497,- voor individuele lessen, exclusief je registratie bij de Aroma Freedom Academy ($280,- prijs onder voorbehoud).

Fase 1

Gaat over de Aroma Freedom Technique, hoe is het ontstaan, waarom etherische oliën en waar let je op bij een sessie?

De Aroma Freedom Technique gaat over de toekomst – wat wil je bereiken, waar loop je tegenaan, wat weerhoudt je om te komen waar je wil zijn?

Kosten €599,-

Fase 2

Deze fase gaat over The Memory Resolution Technique en de Aroma Reset. Waarop zijn deze technieken gebaseerd, hoe help je mensen adequaat door een TMRT-sessie, wat is belangrijk?

The Memory Resolution Technique gaat over het verleden – welke belevenissen in je leven hebben je zó beïnvloed dat je je laat tegenhouden, welke belemmerende overtuigingen heb jij over jezelf gevormd?

De Aroma Reset gaat over het nu – over het oplossen van stress en frustratie in dit moment.

Kosten €599,-

Fase 3

Dit is de afronding. Heb je al je verplichte sessies afgerond, zijn alle opdrachten klaar, ben je geslaagd voor je Live Observatie?

Na het afronden kun je aan het werk als gecertificeerd Aroma Freedom Practitioner.

Als blijkt dat je extra begeleiding nodig hebt om je opleiding met succes af te ronden, dan worden deze lessen extra in rekening gebracht.

Kosten €399,-
Plus je officiële registratie bij de Aroma Freedom Academy $280,-

Als je de opleiding in één keer boekt, betaal je in totaal €1.497,- voor individuele lessen.