Healy

beter slapen
meer energie – minder pijn

Healy - frequenties voor je leven

Wat is Healy? Healy frequency therapy

Healy frequenties zijn het nieuwste van het nieuwste op het gebied van gezondheid en welzijn. Dit holistisch draagbaar apparaatje, deze mini TimeWaver, gebruiken we voor het in balans brengen van ons energetisch veld en het activeren van het zelfhelend vermogen.

Healy heeft zowel medische als niet-medische toepassingen. Het maakt gebruik van frequenties op maat voor het in balans brengen van lichaam en geest en het verminderen van stress.

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en tevens voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.
Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde, omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

—————

Lees door

Ben je benieuwd naar Healy? Wat het is en waar het vandaan komt, hoe het helpt en naar de effectiviteit? Lees dan verder.

Frequentietherapie 2.0 voor het herstel van cellen in het lichaam waarbij gebruik gemaakt wordt van frequentie specifieke microstroom voor gezondheid, vitaliteit en welzijn in het algemeen.

Je eigen Healy kopen?

Dat kan. Klik op de link naar naar de Healywinkel en kies jouw editie. Gebruik het sponsornummer 0180-4076-5272 dat verschijnt in de pop-up en ik help je met alle tips en tricks in het gebruik van je Healy.

Heb je vragen? Dan kun je me een mailtje sturen: hermien @ aroma – freedom.nl (zonder de spaties natuurlijk ūüôā ). Of klik op de knop.

 

 

Wat doet Healy?

Dit compacte wellness-apparaat is in Duitsland ontwikkeld door een doorgewinterd team specialisten op het gebied van quantumfysica, informatieveld-technologie en frequentie specifieke microstroom. Deze wetenschappers werkten¬† zo’n 15 jaar lang aan de ontwikkeling en verfijning van de professionele TimeWaver-systemen waaruit Healy is ontstaan. De belangrijkste man in deze ontwikkeling is Markus Schmieke.

De wetenschap achter Healy en TimeWaver komt van de theorie van Becker en Nordenstrom: “veel ziekten en aandoeningen van het lichaam worden veroorzaakt door een onnatuurlijke afname van het elektrische potentiaalverschil in het celmembraan.”

Dit houdt in dat het elektrisch potentiaalverschil tussen de cellen en de ruimtes in die cel te klein is. Gezonde cellen vertonen een geschatte waarde van -70 millivolt (mV).
De juiste of verkeerde hoeveelheid van dergelijk elektrisch potentiaal is verantwoordelijk voor een gezonde of afwijkende celstofwisseling. Healy brengt de spanning in de cel weer op een gezond niveau door het gebruik van microstroom.

 

Er ontstaat disbalans in het lichaam wanneer fysieke en emotionele uitdagingen de uitwisseling van gezonde lichaamsprocessen veranderen.

Voorbeelden van deze uitdagingen zijn:
Emoties – verdriet, frustratie, woede
Lichamelijk – lichamelijke arbeid, trainingen, eenzijdige bewegingen
Werk – stress, zorgen, werkdruk

 

Met frequenties breng je de spanning van de cel weer binnen het gezonde (fysiologische) gebied. Zelfs als je gezond bent en geen lichamelijke ongemakken ervaart als beschreven in de disclaimer.

– Healy werkt bijzonder effectief om je energieniveau en emoties in balans te brengen.
– Helpt in de verwerking van negatieve ervaringen.
–¬† Ondersteunt de algehele gezondheid: het immuunsysteem, hormoonhuishouding, huid of spijsvertering.
– Helpt bij diepe ontspanning, slaap en lichamelijk welzijn.
– Met Healy kun je de balans tussen lichaam, geest en ziel herstellen.
– Ervaar meer vreugde door toename van vitaliteit.
– Verbetert welzijn in het algemeen.

 

De kracht van frequenties

Healy biedt programma’s die in de praktijk tientallen jaren zijn toegepast op duizenden cli√ęnten. De werking is daardoor wetenschappelijk onderzocht en vastgesteld en mag daarom worden gepromoot als een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.
Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

144.000 frequenties

Het apparaat levert momenteel meer dan 144.000 frequenties die helpen bij bovenstaande aandoeningen, ontwikkeld door Nuno Nina.

Healy is spiritualiteit waarin wetenschap en technologie samenkomen. Er is geen ander vergelijkbaar middel op de markt. Een apparaat dat onze immuniteit en energetisch veld versterkt en ondersteunt tegen alle energie√ęn die momenteel om ons heen zijn.

 

 

Healy gebruiken is makkelijk

1. Gebruik wifi voor de verbinding van de Healy Holistic Health Cloud met je telefoon.
2. Verbind je telefoon met het Healyapparaat via Bluetooth.
3. Download vanuit de Healy-cloud het programma dat je wilt gebruiken op via je smartphone op de Healy.

Je Healy kiest de lengte en de specifieke frequenties die je nodig hebt. Bevestig het apparaat aan je kleding en gebruik de polsbandjes, de kleefelektrodes of de oorclips.

***Healy apparaatje + smart phone + Healy cloud = frequentietherapie***

Healy frequency therapy

 

Altijd de juiste frequentie

Na het laden van het programma op je Healy meet de quantumsensor je lichaam door welke frequenties je uit het programma nodig hebt. Als het programma 100 verschillende frequenties bevat en je hebt er daar 25 van nodig, dan worden de overige 75 frequenties overgeslagen tijdens het draaien van het programma. Ik vind dat echt megaslim.

Verschillende Healy Edities

De programma’s zijn onderverdeeld in programmagroepen. Deze groepen beslaan verschillende aspecten voor bioenergetische balans en bevatten een aantal programma’s voor specifieke toepassingsgebieden zoals bijvoorbeeld Fitness, Werken/Leren of Huid.

Iedere Healy editie bevat de hardware en een programmagroepen voor specifieke toepassingsgebieden. Je kunt meer programmagroepen los kopen of een upgrade naar een volgende editie.

Onderstaande lijst met Healy-frequentieprogrammagroepen maakt het gemakkelijker voor je om een keuze te maken van wat je echt nodig hebt

Goudcyclus
Ontwikkeld om je fit en in balans te voelen

Pijn/Psyche
Balancerend voor lichaam en geest

Leren
Helpt bij focus wanneer focus écht nodig is

Fitness
Ondersteunt bij het behalen van je sportieve doelen

Slaap
Bevordert betere rust en een gezondere slaap door diepe ontspanning

Werk
Versterkt ontspanning en weerstand tegen stress

Mentale balans
Speciaal ontwikkeld voor emotioneel en mentaal evenwicht

Schoonheid
Is bedoeld voor bioenergetische ondersteuning van innerlijke en uiterlijke schoonheid

Huid
Specifieke toepassingen voor de gezondheid van de huid

Bioenergetische balans
Helpt bij het in evenwicht brengen van organen en verstoringen in het energieveld

Meridianen
Stimuleert de doorstroming van levensenergie

Chakra’s
Activeert en harmoniseert de chakra’s

Beschermingsprogramma’s
Bevordert bioenergetische balans, vitaliteit en algemeen welzijn

Diepe cyclus
Helpt bij ontgifting en vernieuwing

En nog vele, vele andere inmiddels ontwikkelde programmagroepen. 

Wil je Healy ervaren?

Maak een afspraak voor een scan, je kunt je overal ter wereld bevinden.
Laat me de helende frequenties trillen in je informatieveld. Maak het mee gedurende √©√©n week voor ‚ā¨75,-

  • Vertel me iets over jezelf in een email.
  • Verwoord een intentie en deel deze met me.
  • Voeg een recente foto toe.
  • Tot slot heb ik alleen nog je geboortedatum en -plaats nodig.

Neem na een week contact met me op en vertel hoe het met je gaat. Na een week zal ik je persoonlijke gegevens verwijderen, tenzij we anders overeenkomen.

Woon je dichtbij?
Dan kunnen we een afspraak maken voor een Healy-sessie.

hermien @ aroma-freedom . nl

Ik wil bestellen

Healy is niet te koop in de winkel.
Je kunt een Healy alleen online aanschaffen met een sponsor. De persoon die je bij Healy heeft ge√Įntroduceerd is de meest logische om bij te kopen. Je sponsor is degene die je helpt bij je bestelling en het wegwijs maken in het gebruik. Bij je sponsor kun je ook terecht als je ergens tegenaan loopt of bij vragen.

Ken je nog niemand met een Healy? Klik dan op deze link voor je bestelling en klik op Ja bij de pop-up.  Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en al je vragen te beantwoorden.
Na ontvangst van je Healy krijg je van mij de cursus Hoera, mijn eerste rondje Healy cadeau.

Healy is erg zorgvuldig met persoonsgegevens. Ik ontvang geen contactgegevens over je; daarom is het voor mij niet mogelijk om als eerste contact op te nemen.

Profiteer van Healy als inkomstenbron

Feit -de gezondheidsindustrie is de snelst groeiende industrie ter wereld.
Feit РHealy is het snelst groeiende bedrijf in Social Selling  in 2019.

Het bedrijf Healy begon met verkoop door vertegenwoordigers aan therapeuten. Na 1,5 jaar waren er slechts 1000 Healy’s verkocht. Nu Healy de verkoopstrategie heeft veranderd in een Social Selling format, is het bedrijf getransformeerd naar best verkopende Social Selling business. Er zijn er op dit moment 40.000 actieve leden. H√©t moment om in te stappen zodat ook jij gebruik kunt maken van deze groei.

Met aanvullende producten zoals de Healy Watch, HealAdvisorApp en Digital Nutrition verwacht ik dat Healy exponentieel zal groeien: het juiste moment om als partner in te stappen.

Stuur een email naar hermien @ aroma-freedom.nl als je een brochure en het compensatieplan wil ontvangen.

Ik ben echt dol op mijn Healy frequentieapparaat

Hermien Healy

Sometimes you only discover that you ailed something when it is gone. I never realized I have been suffering from chronic pain. Never went to the doctor or taken any medication.

Then I started using my Healy, my frequencies in a little box. I had bought one, just out of curiousity…

Healy gave me a total body reset

The pain in my hands, feet and knees have gone. My joints are getting supple, my hearing is improving.

I can walk upright without pain and I can sit cross-legged.

I feel more balanced physically as well as mentally. The body-mind connection.

Healy Medical gave me a protocol to run for 3 months.
I used the following programs daily:
Gold Cycle: alternating. Every day a different program.
Fitness: Circulation or Regeneration.
Mental balance: Inner unity and  Inner strength.
Deep Cycle: Go to the roots, Free flow or Renewal.

Hermien
December 2019

Meer en meer veranderingen met Healy frequenties

Healy Bracelet

In the first months of using Healy my changes were mainly on a physical level.

After 3 months or so I experienced an inner calm which was surprising.
My life was quite hectic at that time. First my son got hospitalized for an acute appendicitis. Then my dear father in law as well as my dear friend as my ever so amicable collegue plus the mother of my sweet friend died. All in one week.

I was grieving, I felt sad, but it never felt it was all consuming

Contradictory as it may sound, in a way I could feel sad, but I was happy too. Despite the lockdown and being unable to bury my friends. It was an experience I never had before. Very surprising and encouraging…

For extra support in this sad period I used the following programs daily:
Gold Cycle: alternating. Every day a different program, but when I felt I needed Release I would choose that.
Mental balance: Inner strength or Inner Unity.
Protection: General protection or Mental protection.
Chakra: when it felt I needed to strengthen one of my chakra’s.

Hermien
March 2020

Ik resoneer sterk op gevoelens en emoties van anderen

Healy Resonance Hermien

Since I experience this powerful emotional stability and feel less and less out of balance despite the emotions of the people around me, I got intrigued and dug into the Healy Resonance. I purchased the Resonance a month after buying my Healy Gold Edition and didn’t use it that often.

Healy Resonance – working in the Informationfield

With my Resonance I can do an Aura analysis. Or I can analyse for instance which Bach Blossom Remedy I need right now.

Then I vibrate the frequencies that I need into my Informationfield

The Informationfield is the energy, the space around us where all our information is stored. These frequencies are very powerful and you only need to vibrate them several days or weeks for a very short period: 37 seconds, 1.20 minutes or 2.49 minutes.

The frequencies balance my emotions and raise my overall feeling of wellbeing.

I have had my Healy since october 2019 and it feels like this is just the beginning. I now know more about the way my body and mind function than ever before.

I LOVE using Healy and cannot wait untill our language learning and weight management programs will be launched.