Stress Away

Stress Away

Copaïba, Limoen, Ocotea, Cederhout, Lavendel en Vanille

De naam zegt genoeg, Stress Away™.
Deze speciaal samengestelde etherische olie gebruik ik heel regelmatig. Stress heb ik niet graag. Dat geldt natuurlijk voor alle facetten in het leven die spanning opleveren of onrust veroorzaken. Toch ontkom ik niet aan stressvolle situaties en dan is Stress Away een heel fijne olie die ervoor zorgt dat ik me rustiger voel.

De bijzondere combinatie van de verschillende etherische oliën van Stress Away ruikt heerlijk. Als ik ergens naar toe ga waarvan ik op voorhand kan bedenken dat ik er spanning van krijg, gebruik ik deze olie op polsen, in de hals, de nek, op mijn hart. Preventief dus en ontspannend! Soms gebruik ik hem als parfum.

Om de werking van Vanille wordt Stress Away gebruikt in de Aroma Freedom Technique. Aangezien Young Living die niet als enkelvoudige olie op de markt brengt, heeft Dr. Perkus gekozen voor Stress Away.

Stress Away Aroma Freedom Nederland (2)

Vanille – verhoogt de stemming; vermindert en verdooft gevoelens van stress en de hunkering naar voedsel.
Copaïba – werkt opwekkend bij somberheid en onrust; helpt bij nervositeit.
Limoen* – deze olie heeft een frisse, opwekkende geur. Inhalatie helpt bij mentale uitputting en lusteloosheid.
Ocotea – helpt bij het verlagen van het stresshormoon in het lichaam en bevordert daarmee innerlijke ontspanning en rust.
Cederhout – heeft een kalmerende werking bij boosheid en nervositeit en levert een bijdrage aan een gezonde nachtrust.
Lavendel – klik hier voor meer informatie over Lavendel

*Limoen etherische olie is fotosensitief. Dit houdt in dat het de werking van de zon vergroot. Breng deze olie daarom onder de kleding aan. Dit geldt voor alle citrusoliën én de blends waar citrusoliën in verwerkt zijn.

Tags: No tags

Comments are closed.